שלום לכולם

avice26

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום ולכן אספר קצת על עצמי קוראים לי עידן ואני אהיה בן 19 בקרוב מאוד ואת אלאניס הכרתי בזכות חבר טוב שהשמיע לי שירים מJLP ואח"כ קניתי את SFIJ והתאהבתי לחלוטין בנס הרפואי בעל השם המוזר (דרך אגב יש למישהו מושג מה מקור השם שלה?) האלבום האהוב עלי הוא דווקא SFIJ למרות שאני רואה שרובכם מעדיפים את הראשון נ.ב מישהו יודע איך מחליפים את שם המשתמש? אני לא מצליח!

AlanisJunkie

New member
ברוך הבא.

אי אפשר להחליף את השם, אלא רק לפתוח חשבון חדש. דבר שני, האלבום האהוב על רובנו הוא SFIJ, כמובן שיש כאלה שדווקא URS או JLP הוא המועדף עליהם. דבר שלישי, מה הכוונה "נס רפואי"? דבר רביעי, מקור השם הוא מיוונית, וכבר דיסקסנו על זה. אבל בגלל שאתה חדש, אז שוב: לאבא של אלאניס קוראים ALAN והוא רצה שלבת שלו יהיה שם כמו שלו, אז הוא קרא לה אלאניס.

moriss

New member
תודה על העזרה

אני AVICE26 ופתחתי חשבון חדש בקשר ל"נס רפואי" אני מושפע מ"רק בישראל" חוץ מזה אני שמח לשמוע שרובכם אוהבים את SFIJ כמוני ויש לי הצעה לסקר או סתם דיון נוקב איזה שיר או ציטוט נבחר משיר הכי נגע בכם או הכי הזדהתם איתו השיר שאני הכי הזדהיתי איתו הוא "WAKE UP"

AlanisJunkie

New member
היי

נראה שכולם ישנים בשעה כזאת... וואו, איך רואים שאתה חדש..
את השאלות האלה שאלנו ממש בתחילת פתיחת הפורום, אתה מוזמן לדפדף כמה עמודים אחורנית. ובכל זאת, בגלל שאתה חדש כאן: הציטוט שאני הכי אוהב עכשיו הוא: "In the name of the Father, The Skeptic and the Son i have one more stupid question".

moriss

New member
אתה צודק

גם בקשר לציטוט אני גם אוהב אותו ובמיוחד לצעוק אותו כשהוא מגיע וגם בקשר לזה שכולם ישנים גם אני אלך לישון לילה טוב

ברוכה הבאה../images/Emo168.gif

גם עלי SFIJ היה האלבום האהוב עד שיצא URS, שהוא עכשיו האלבום האהוב עלי תהנה מהפורום

Rוית

New member
ברוך הבאה ../images/Emo20.gif

רוב הפורום פה אכן יותר אוהב את SFIJ, אני דווקא אישית יותר אוהבת את JLP.. דרך אגב, אני מצטרפת לשאלה של יוסי (ואם ענית עליה ולא שמתי לב אז תתעלם
), למה רשמת "נס רפואי"? אלאניס ככל הידועה לי היתה ילדה רגילה (כישרונית, אבל רגילה
)...

Rוית

New member
אופסי, נכון ../images/Emo9.gif

אם ככה אתה מוזמן להתעלם מהשאלה
אבל הברוך הבא בעינו עומד

j u n k

New member
ברול הבא ../images/Emo13.gif

וואו לאהייתיפה...ויש לי המון לקרוא איזה כיף לי... כאמור האהוב עליי...אין לי מושג- אני מניחה שכרגע SFIJ אבל לקבר יבוא איתי JLP. ובגלל שאני כל נחמדה אני אענה פעם מיליון על ציטוט נבחר (למרות שזה תמיד ציטוט אחר..) always looked good on paper soundedgood in theory- one

למעלה