שלום לכולם

עושה רושם שאתה וזיקן תאומים סיאמיים שהופרדו

בלידתם ונשלחו כל אחד לאימוץ במשפחה אחרת.

בכל הצניעות

ובתוספת קלישאה מתבקשת, עד לא נולד הגבר שאני אחכה בתור בשבילו. ;)

זיקן

New member
מנהל
כנראה שכן וממזמן מזמן..

את רק באת בסוף.

זיקן

New member
מנהל
תסתכלי טוב טוב על העיניים בכרטיס שלי,

אולי תתחילי להבין...

הזכרת לי את הבדיחה הנ"ל:

הולך בג'ונגל בלילה, לפתע רואה בצמחייה עיניים ענקיות ואדומות. "מי אתה
?" - שואל ה
. "אני עכבר," - עונות העיניים. "אז למה העיניים שלך כאלה ענקיות ואדומות?" - שואל ה
. "כי אני מחרבן," - עונה העכבר.

הסתכלתי טוב טוב

על העיניים בכרטיס שלך. עין אחת הסתכלה בי בחזרה, ואילו השניה חיפשה כנראה משהו במרום הרקיע, או הפורום, או משהו אחר. אני כנראה מפספסת את התובנה הגדולה אליה שלחת אותי בעקבות העיניים בתמונה.. תואיל להסביר בפשטות וללא רמזים? אשמח להבין.

זיקן

New member
מנהל
אני תיכף אפרסם פוסט על חוקי הפורום.

לך ולכל החדשים והחדשות לימדי אותו ושנני אותו בעל פה ואז תביני מה הולך פה.

אם את מחפשת מציצה טובה, אבל כזאת שתהני ממנה

עד הסוף, לאחד הגולשים פה יש ביצים, שבאופן מיוחד ויקר המציאות, הן מגולחות וחלקות למשעי, וכינוי בפורום הוא זיקן.

פנומן 72

New member
זה הרי מובן מאליו. למה השאלה ?

היא והדדנית נלחמות על יצועו של זיקן ... צוצו כבר הביאה לו בשאיבה חזקה ומכאן הידיעה...

שאלה כי

רק היום באתי, ואני לא מעורה כמוך או אחרים וותיקים פה בפורום. שאלות זה טוב כדי להיות בטוח, למען הסר ספק. מעבר לזה, בכרטיס כתוב ש'היא' זכר.. נכון, שיגעתי אתכם קצת, אבל אל תחזירו לי, כי הכל היה בצחוק, תנו לי להתרגל :))

מההודעה המטומטמת שלך הראשונה לפיה החלטת

לשחק אותה מנהלת, לא פחות, זה ברור שאת משוועת למציצה טובה והגונה. אני בסך הכל עשיתי לך טובה והפניתי אותך למקום הנכון. אילו היית קוראת את ההודעות של לפחות העמוד האחרון, לא היית שואלת את כל השאלות הטיפשיות האלה שמתאימות למישהי שמוכנה לקבל עמוק עמוק בתחת.

חמודה שכמוךָ

שעשוע קטן שלי נתן מקום למשאלת לב שלך ואת מתלוננת? בעצם זה לא ממש מפתיע כל עוד לא גיבשת את הזהות המינית שלך, בהחלט מובן ואפילו נסלח.

למעלה