שלום לכולם

שלום לכולם

צהריים טובים. אני אופלית, ולשמחתכם, מנהלת הפורום החדשה. אשמח להכיר כל אחד ואחת מכם באופן אישי. אין לי נסיון קודם בניהול פורום ואני מצפה לשיתוף פעולה מצד כולכם. הצבע הכחול יגיע מתישהו בערב או לכל המאוחר מחר, בנתיים אשמח אם תציגו את עצמכם, - אתם יכולים לעשות זאת תחת ההודעה הזאת. תודה

פנומן 72

New member
Nice Try

מנהלת לא תהיה פה. תבואי בפייק-ניק כגבר, כמו שהרבה עושים פה. אם תהיה פה מנהלת אני לא אהיה פה.

גיל110

New member
בהצלחה לך בניסיון לזרוק אותה

עושה רושם שתפוז בוחרים אנשים שבכלל לא כותבים בפורום ואין אף אחד שממליץ עליהם.

wish2

New member
אמממ

אם אני אהיה מספיק נחמדה כמו שאני יודעת , תיתנו לי לנהל אתכם? כל הגברים בסוף רוצים אישה שתנהל אותם לא ?

תומרט

New member
מה? אני היחיד שלא הבין את התחביר בהודעה?

ראיתי תומרט, ויותר מזה לא הבנתי כלום.

תומרט

New member
וואי את מה זה לא מעודכנת

הפעם האחרונה שכתבתי בפורום הייתה לפני יותר משבוע

תומרט

New member
לא, אני אפנה אלייך

כי זו שהכנסת את הסופ"ש למילים של מרטין. הוא לא אמר שום דבר כזה.

תומרט

New member
אולי לא על ההצפה הזאת הוא דיבר

אני הצפתי את הפורום לא פעם, אבל לא בסופ"ש האחרון

martin rawls 4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמע, אתה מצחיק כל עוד אתה לא נגדי, אני די מחבב את הדמות הוירטואלית שלך יש לך נודניקיות יורמית ומתחכמת כזאת ובנוסף לכך אתה גם פגע רע שמציף את הפורום ועושה נזקים, צירוף קורע ביותר

זיקן

New member
מנהל
שלום אופלית.../images/Emo140.gif

אני מהראשונים פה והכי שנוא בפורום כי כולם חושבים שאני פמיניסט. האמת לא איכפת לי מי מנהל את הפורום ולמעשה כשראיתי שזו אישה נירגעתי.. ועוד משהו רק שתדעי אין אחת פה בפורום שלא ניסתה להשכיב אותי ועל מנת שיהיו ביננו יחסי "עבודה" תקינים תאלצי לחכות בתור... כל השאר תלוי בך ובכושר הסיבולת שלך אחרי הכל מדובר בפורום של גברים ונשים כידוע לא מבינות מוח של גברים ולהיפך. בכל מיקרה אתן לך צאנס נחיה וניראה

גניפר14

New member
צהריים טובים לך אופלית

אז אני הציג את עצמי ראשונה אני גניפר אוהבת בדיחות בריטיות אוהבת שגברים אומרים לי שהם אוהבים אותי בעיקר כשהם למעלה ואני למטה ואם הם לא אומרים סימן שהם שייכים למשפחת הבבונים כי הם לא אוהבים לחשוב על כל תזוזה שלהם כמו כן חלמתי כשהייתי קטנה להיות אחות רחמניה ואולי הגלישה בפורום זה זה התיקון שלי והתיסכול מחוסר מימוש החלום. אני מחבבת גברים נחמדים , מתחשבים,מעריכים, מעריצים,סוגדים, לי מקווה שהצגתי את עצמי נכון.

למעלה