שלום לכולם!!!

Jones7

New member
שלום לכולם!!!

מה קרה אנשים,אני סתם רציתי לשתף אתכם בכמה חוויות שיש לי פה בקולג'.. אני לומד בJACKSON STATE בג'קסון מיסיסיפי,משחק כדורסל אומנם,אבל יש פה קבוצת פוטבל בD-1 הלכתי למשחק,איצטדיון של 60.000 איש,מילאו במשחק פתיחה בערך 40 אלף איש,יש להם את התזמורת הכי טובה בדרום,(הם לוקחים את זה ממש ברצינות פה) אני אצלם כמה תמונות בשבוע הבא ואני אעביר לכם את שתראו+סרטונים.. בכל מקרה,אני אעדכן אתכם..:)

royfr

New member
יפה, ובהצלחה

אגב וולטר פייטון, מגדולי השחקנים, שיחק שם.

Jones7

New member
...

האמת שאני יודע את זה,אח שלו אדי {שגם שיחק באנאףאל}מאמן פה את הנבחרת גולף,ואני והוא חברים ממש טובים,מסתבר שהוא חולה על ישראלים..אני והוא די קרובים,הוא אפילו הביא לי חולצה עם חתימה של וולטר ושלו

laufgas

New member
נשמע אדיר!

הרבה בהצלחה ואל תשכח לעדכן תמונות ושטויות.

Jones7

New member
כן.

אנחנו באמת נחשביםAA אבל זה מטורף,הקבוצה מצליחה השנה. פעם ראשונה שיש לאוניברסיטה הזו ק״ב לבן,הביה״ס הוא שחור ברובו,אז זה נדיר. בכל מקרה,השבוע או שיש משחק בית אז או שאני אלך אליו או למשחק של אול מיס,זה הולך להיות שבוע מרגש מבחינת פוטבול,אבל צפו לתמונות,כי יהיה הרבה,כולל וידאו.

ofribecker

New member
המשחק של מיסיסיפי

מול פרזנו סטייט, נראה לי משחק שווה. יכול להיות גם צמוד מאוד. פרזנו סטייט קבוצה די טובה השנה. תהנה!

eran113

New member
יפה יפה

נשמע מגניב מאוד. תעשה חיים ושתף אותנו בחוויות ואנחנו מחכים לתמונות ווידיאו.

Jones7

New member
האמת שאנחנו משחקים נגד מיסיסיפי ואלי

OLE MISS משחקים נגד פרזנו סטייט,אולי.. אבל אתם תקבלו הרבה תמונות..זה פשוט מטורף..אני די חי בסרט פה.. מגיעים למשחק כדורסל פה יותר מלכל המחזור בליגת העל...ואני משחק מולם...פשוט אש.. צפו לתמונות ווידיאו'ס לחלק ממכם יש את הפייסבוק שלי,למי שאין CHEN TAMIR לאט לאט אני מעלה תמונות מהמכללה,סיפרתי להם עלינו,הם נגנבו שיש פה ליגה...ממש התלהבו. איתי ועמרי,אתם יכולים להיכנס לראות,יש קצת בכל מקרה..אני מפרסם את הIFL פה אני צריך לארגן איזו תמונה עם הנבחרת פוטבול..

royfr

New member
מיסיסיפי וואלי הייתה המכללה

של אולי השחקן הטוב בכל הזמנים - ג'רי רייס. אם אני לא טועה, גרמבלינג סטייט, אחת מאוניברסיטאות השחורים המפורסמות, משחקת באותו קונפרנס עם ג'קסון סטייט.

Jones7

New member
אתה לא טועה..

גרמבין איתנו בקונפרנס..יריבים מרים! מסיסיפי ואלי הולכים לקבל בראש..

למעלה