שלום לכולם

yaeli123

New member
שלום לכולם

יש לי מספר שאלות לגבי פייסבוק, אני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן -
האם יש אפשרות לשלוח הודעות "אישיות" לקבוצה? אני מקבלת הרבה הודעות פרסומיות לתיבת ההודעות שלי אז אני מניחה שהם לא שולחים אחד אחד. איך עושים את זה?
כשאני כותבת הודעה על הקיר שלי ולוחצת על "שיתוף" - האם הוא שולח את זה לכל החברים או שזה פשוט מופיע על הקיר שלי ורק מי שמספיק רואה? ואם ככה, יש איזו דרך לקדם הודעות כאלה על הקיר? כי אנשים שיש להם המון חברים יראו את זה רק אם הם במקרה כרגע מחוברים. אבל אני רוצה שיגיע גם למי שיתחבר אחר כך.
אני רוצה לשלוח לרשימת החברים שלי הזמנות לדף אוהדים, אבל חלק מהשמות "דהויים" כך שאי אפשר לסמן אותם. למה זה? איך אפשר לשנות את זה כדי בכל זאת להזמין אותם?

yaeli123

New member
לגבי השאלה השלישית -

ראיתי שאלה דומה למטה, אז אני מבהירה - בקבוצה שאותה אני מנסה להזמין, יש 900 איש. 770 מהם "דהויים". בדף האוהדים יש סה"כ, מפתיחתו, 600 אוהדים. כך שלא יכול להיות שכל ה-780 ה"דהויים" כבר חברים או קיבלו הצעת חברות.

סליידר

New member
שאר השאלות

1. כשיש קבוצה, ואני מדגיש "קבוצה" ניתן לשלוח הודעה לכולם. בעמוד FAN לא ניתן (בשביל זה יש הודעות ופרסומים כמו ששאלת בשאלה 2) 2. בדיוק כמו שאמרת. מי שמספיק. ויותר מזה, נגיד ויש מישהו עם 900 חברים, יכול להיות שזה לא יופיע לו כלל. מהעומס (הוא יפספס). לסיכום, עמוד FAN זה כמו TWITTER, אם שלחת בזמן נורמלי או לחילופין אם זה מעניין מישהו, אז בטוח הוא יראה. רוצה לשלוח בתפוצה רחבה למייל (מה שמוגדר כמו SPAM) ופייסבוק מנסה להמנע מזה אז היא מצניעה קבוצות - תפתחי קבוצה.

yaeli123

New member
אני לא בטוחה שהבנתי

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "קבוצה"? אני מתכוונת ל"רשימות" שהגדרתי שלפיהן החברים שלי ממוינים. לכל חברי הקבוצה (רשימה) כזו אני רוצה לשלוח את אותה הודעה. זה אפשרי? מה לגבי השאלה השלישית? יש למישהו מושג?
ושנה טובה!

סליידר

New member
הא

אני התכוונתי ל groups. ולא ל lists (רשימה). בנוגע לזה, לא ניתן לשלוח הודעה פרטית ליותר מ20 איש. כך שאם הרשימה כוללת מעל 20 את בבעייה. (אם פחות, את פשוט כותבת את שם הרשימה בנמעני ההודעה) בנוגע לשאלה שלישית, ענו לך למעלה...

yaeli123

New member
אוקיי, אז מה זה אומר להקים קבוצה?

איך עושים את זה ולמה זה טוב? ואני לא רואה שענו לי לגבי השאלה השלישית... אתה היחיד שענה לי עד עכשיו תודה רבה

למעלה