שלום לכולם

שלום לכולם

מזמן לא כתבתי לכם ולא הייתי בקשר מצטערת אבל אני עוברת תקופה קשה לא כל כך פיזי יותר נפשי כמו שאתם יודעים עברתי ניתוח להסרת גידול בשד ועכשיו אני בטיפולים אני רק עוברת הקרנות ולא צריכה כימותרפי אבל עדיין זה קשה ועוד פעם לחזור לחלק הזה של בית חולים הפעם לעצמי ולא בתור מלווה קצת יותר מידי בפרק זמן כל כך קצר אבל אני בסדר ועומדת על הרגליים ויודעת שעוד מעט זה יגמר ואני אחזור לחיים שלי ואבנה לי חיים חדשים כמה שאפשר מאחלת לכולם הרבה בריאות ותהיו חזקים שלכולנו יהיה חיים חדשים וטובים

ערב טוב

השקט ממך היה חשוד אבל חשבתי שאת עסוקה בעבודה שולחת לך ים של כוחות יודעת כמה זה מטיש ההקרנות ולחזור לאותו המקום בו היית תומכת בו ועכשיו חוזרת לעצמך יקרה שלי תזכרי הטיפול הוא עבורך, לשמור על בריאותך מאחלת לך החלמה מהירה , ותהיי בקשר את יודעת הייתי שם אז אבין אותךטוב ואל תתנתקי אנחנו פה גם עבורך

חיזוקים ותמיכה

אני משערת שהתקופה לא קלה בכלל, אבל את יודעת (ומציינת זאת) שעוד מעט זה ייגמר ותחזרי לחיים שלך. אז זה המשפט שצריך להוביל אותך. אין ספק שאת עוברת את זה. הרבה בריאות כוחות וחיזוקים ממני. אנחנו מחזקים מכאן.

em0854

New member
מחבקת אותך

שמחה לשמוע ממך, חשבתי עליך המון אך לא רציתי לנדנד. מחזיקה לך אצבעות , אשמח להמשיך במסרים איתך. המון בריאות, תשמרי על האופטימיות, אוהבת , עדנה

מאחלת לך החלמה מהירה וטובה../images/Emo57.gif

ממש בימים אלה דודה שלי סיימה את אותו תהליך שאת עוברת עכשיו - גם אצלה גילו גידול, עברה ניתוח להסרה ולפני שבועיים סיימה עם ההקרנות - להקרנות לקחה איתה כל יום חברהאו כמה, גם אני ליוויתי אותה פעם, ואחרי כל הקרנה, הולכים לשבת בבית קפה/מסעדה , ככה הכניסה קצת כייף לתוך הטירוף... הרבה הרבה בריאות - זה הדבר הכי חשוב

למעלה