שלום לכולם

מיקה001

New member
שלום לכולם

אני מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי שאלה לגבי גני ילדים בלונדון. מאיזה גיל אפשר לשלוח כאן ילדים לגן/גנון? עד איזה שעה נמשך יום בגן? כמה זה עולה? והאם למישהו יש מושג כמה משלמים לבייביסיטר לשעה. תודה רבה מראש! מיקה

גוזליה

New member
היי מיקה

אפשר לשלוח ילדים מגיל שלושה חודשים (למרות שלענ"ד יש מקומות שיקבלו גם ילדים יותר צעירים) אורך יום בגן- תלוי בגן, אני מדברת על גנים בריטיים ולא ישראליים- בד"כ זה מחולק לשני חצאי ימים (8-13 או 13-18, כשאת יכולה לעשות את אחד הסשנים או שניהם), זה גם משתנה מגיל לגיל כמובן. גנים ישראליים הם בד"כ 8-15 או 9-15 (ממה שאני מכירה). בגיל 4 מתחילים "בית-ספר" בשנה שנקראית NURSERY, וכתלות בבית הספר- אורכה נע משעה וחצי ליום ועד יום כמעט מלא. כמה זה עולה- תלוי איפה ולאיזו מסגרת שעות את מכניסה- סביב ה600 פאונד לשבוע שלם של חצאי ימים- יש כמובן ביותר, נדיר יחסית למצוא בפחות. בייביסיטר- אני משלמת בין 8-10 פאונד לשעה.

מיקה001

New member
תודה רבה ועוד שאלה

הי גוזליה, תודה רבה על התשובה המפורטת. מחיפוש פשוט שעשיתי באינטרנט הבנתי שיש גנים שמשלמים להם לפי שעה (בכמה מהם היה כתוב 5 פאונד לשעה - נשמע לך הגיוני?). כיצד מתבצע תהליך הרישום? האם אני יכולה לרשום את הילד לכל גן שאני רוצה כל עוד יש בו מקומות פנויים? האם אני יכולה לשלוח את הילד (וגם לשלם כמובן) רק ליומיים/שלושה, ולא שבוע שלם? תודה רבה רבה מראש!

גוזליה

New member
שימי לב

שהמחיר תלוי גם (בד"כ) בכמה שעות ביום את שולחת- ככל שאת שולחת פחות, זה בד"כ עולה יותר
לרוב התשלום הוא פר סשן (בוקר או ערב)- וכך לא משנה אם את מביאה את הילד לשעתיים, סביר להניח שידרשו ממך תשלום על כל הסשן. זה במקרה של גן. אפשר לקחת למטפלת, לCRECHE, לעשות נני שר.... תהליך הרישום- את הולכת לגן ומתרשמת (יש להם בד"כ ימים פתוחים ואם לא אז תתקשרי ותשאלי מתי אפשר לבוא), ואז בד"כ נותנים לך למלא מליון טפסים וזהו פחות או יותר (להביא אישורים על חיסונים וכיוב'). אפשר לשלוח ולשלם רק על שלושה ימים- אני עושה כך. לא כל הגנים מאפשרים זאת, וצריך לשאול ספציפית.

מיקה001

New member
מה ההבדל

בין גן ל-Creche? מבחינת מחירים, שעות וכו'? הרי אני יכולה לשלוח לגן ילד מגיל שלושה חודשים, לא? אז למה לי לשלוח אותו ל-Creche? או שלא הבנתי נכון? תודה רבה רבה מראש!

למעלה