שלום לכולם

The Flash

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום כאילו השובע הכנסתי כמה הודעות פה ושם אבל החלטתי לעשות את זה רישמי כי......אני צומי! בכל מקרה אני מת על באפי ווילו זאנדר ג´יילס וספייק באפי ואיינג´ל הסדרות האהובות עליי והקאסט הכי טוב היה בעונה השנייה כשהיה את כול הטובים אוז, איינג´ל, ספייק, דרו....וכ´ו איינג´ל סדרה מצויינת! ואליזה דוקשו היא הכי יפה בבאפי! עכשיו לשאלה שלי מי מצחיק יותר???? זאנדר, ג´יילס או ספייק שלושת לדעתי הם אלה שמחזיקים את הסדרה עומדת...אבל העונה השישית מצויינת אזהרת ספוילר ס פ ו י ל ר אפילו שג´יילס לא נמצא בה

miaka

New member
אין כמו ספייק ../images/Emo99.gif

כשהתחלתי לראות באפי אי שם בעונה הרביעית (^^;;) זה היה רק בגלל ספייק.. (כמובן שזה השתנה אח"כ שראיתי את הסדרה מההתחלה, אבל בכל זאת
) ובכל מקרה- ספייק שולט

../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo110.gifברוכבא

או באירוך - ברוך הבא
מה שלומך? לשאלתך - לדעתי אין על זאנדר. הכי מצחיק בכל הבאפיוורס! אבל... כן, כמו בסרטים - תמיד יש אבל... למרות שזאנדר הכי מצחיק באופן כללי, עדיין הקטע הכי מצחיק בכל הזמנים הוא דווקא של ספייק - זוכרים בפרק In the Dark (פרק 3 בעונה ראשונה של אנג´ל) - ספייק עומד על הגג ומדובב את אנג´ל. פשוט ענק. אין על הקטע הזה. אבל בכל זאת - זאנדר...

למעלה