שלום לכולם!

מיכאלה44

New member
שלום לכולם!

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה... פורום נהדר ומחמם את הלב!!! אז ככה- יש לנו חבר טוב, לבעלי ולי! ממש כמו אח. אנחנו מכירים אותו כבר המון שנים. הוא נשוי עם שני ילדים, כבר בערך 6 שנים. בתקופה האחרונה אישתו אומרת שהיא לא רוצה להמשיך בנישואים, הסיבה היא שהיא לא אוהבת אותו יותר! שהבעיה היא אצלה והוא לא אשם, היא פשוט לא רוצה לחיות איתו יותר ורוצה להתגרשש!!! יש לציין, מבחוץ עד עכשיו הכל היה נראה טוב, לרגע לא חששנו שיש איזשהי בעיה. הוא מאוד אוהב אותה ומעוניין ללכת ליייעוץ אך היא מסרבת בתוקף!!! כל הדיבורים איתה לא עוזרים והיא די בשלה. מה עושים???? מה לייעץ לו??? איך לעזור חוץ מכמובן המון שיחות והרבה אהבה. יש לציין שהבחור משכמו ומעלה לכל הדיעות!!! מכל הבחינות. שיהיה לכולם זוגיות מוצלחת ורק דברים טובים! תודה על ההקשבה.

V i n a

New member
../images/Emo20.gif יש רק פתרון אחד..

תציעו לו לחטוף את אשתו בלילה כשהיא ישנה, להכניס אותה למרתף ולנעול את הדלת... איכשהו זה תמיד גורם לאישה להישאר..
אבל ברצינות לרגע- הוא יכול לאהוב אותה עד השמיים, אבל אם היא החליטה שהיא ויתרה- לא יעזור כלום. אם היא מסרבת אפילו לנסיון אחרון להציל את המצב- כנראה שיש סיבה טובה. או שהיא כבר פגשה מישהו אחר והיא לגמרי מנותקת ריגשית מהחבר שלכם, או שלא הכל ביניהם היה ורוד כמו שחשבת. לפעמים הדברים יכולים להיראות נפלא מבחוץ, אבל אף אחד לא יודע מה מתרחש מאחורי דלתות סגורות בחייו של זוג. בקיצור- במקרה הזה אתם רק צריכים להיות מה שאתם כבר: החברים שלו. תמיכה, עידוד, אולי להעסיק אותו קצת בבילויים (אם מתאפשר).. בגדול- תהיו שם בשבילו, תנו כתף ותעזרו כמה והיכן שאפשר.. זו תהיה תקופה לא קלה עבורו- אבל גם היא תעבור.. בהצלחה!

seeyou

New member
הבעיה כפי שאני מבין-צופה אותה היא לא

בין החבר לאישתו אלא ביניך לבין החבר
הערה כמו :"הבחור משכמו ומעלה לכל הדיעות" יכול להצית מדורה לא קטנה בזוגיות שלך. במקומך לא הייתי מצדד אותו או מטערב ביניהם יוסי If two friends ask you to judge a dispute, don't accept, because you will lose one friend; on the other hand, if two strangers come with the same request, accept because you will gain one friend

מיכאלה44

New member
אני מתביישת מהתגובה של כמה...

אין דבר כזה איכפתיות בעולם הזה??? איכפתיות ואמפטיה מכל הלב??? עצוב מאוד שלכל עזרה יש פירוש של אינטרס או כל דבר אחר !!! בגלל זה עולמינו והאנשים החיים בו נראים כך! העזרה והאיכתיות שלי היא נטו!!! ברוך ה אני מאושרת עם בעלי עד הגג! חמסה!!!! ואנשים שטוב להם הם אנשים שאוהבים ויכולים לעזור!!! אז תפרגנו!!! תנו יד לאדם הזקוק לעזרה ואל תתרקו בפניו את הדלת! אני פסיכולוגית במקצועי ואפילו בתחום שלי יש כזאת אטימות וחבל!!! ממש ממש ממש חבל!!! העיקר שלכולם יהיה טוב !!!

seeyou

New member
"עצוב מאוד שלכל עזרה יש פירוש של אינטרס"

ואת טוענת שאת בתחום פסיכולוגית במקצוע? אילו המקרה היה של אדם זר לך בטוח שהתשובות היו שונות אבל כאשר את מחוברת רגשית ולא מקצועית את לא יכולה לצפות לאיכפתיות ואמפטיה

I C E M A N 7

New member
איזה דיכאון

לקח לי שנה להתרגל להיות אמפתי לשבורים עצמם, עכשיו צריך להיות אמפתיים גם לצד השלישי? קנדי, העבודה פה נהייתה מה זה קשה (אייבורי לא יעמוד בזה, שלא לדבר על המדען) אגב, גם עם המטופלים שלך את ככה היסטרית? חמסה!!!!!!!!!!!!

nowonder

New member
יש לי מעט מאוד כללים בחיים

1. לא לאכול אצל טבח רזה 2. לא לקבל ייעוץ לדיאטה אצל תזונאית שמנה 3. לא לשוחח עם פסיכולוג עצוב או כעוס

אייבורי

New member
לא למדת

שאף ארוך בסופ חוטף מכה מהדלת? אם הוא היה רוצה עזרה הוא מוזמן לכתוב ואת, לכי למצוא לעצמך חייםם

kmiki

New member
טוב, לא צריך להעליב כי היא רוצה לעזור

הכל היה בסדר, אבל השורה האחרונה ממש מיותרת, זה לא אומר כלום לגבי החיים שיש או אין לכותבת, היא רוצה לעזור, אתה יכול לייעץ לה לא להתערב, אבל למה להכנס לדיבור כזה לא יפה?

kmiki

New member
תראי מיכאלה

קודם כל לא צריך להסחף, ובאמת אני חייבת לציין כמו כותבים אחרים שמהכתיבה שלך, את לא נשמעת כמו פסיכולוגית, וחמען האמת, אני לא חושבת שפסיכולוגית היתה צריכה להתייעץ איתנו בפורום על משהו כזה, אלא היתה יכולה להתייעץ עם קולגות למקצוע. אבל באמת בלי קשר, לכל סיפור יש המון צדדים, אם החבר שלך מעוניין לשפוך פה את הלב ולספר את הסיפור, אולי יעזרו לו, ואולי לא, בלי נדר, אבל זה לא עובד ככה עם גורם מתווך.

למעלה