שלום לכולם

edit6

New member
לחרדי רווק

שלום לך, צר לי לקרוא על כאבך. הייתי ממליצה לך בנוסף למציאת מטפל טוב לעיין גם בעצות שכתבו משתתפי הפורום. תוכל למצוא את הטיפים שלהם תחת קישורים. כמו כן, אני ממליצה לך לעיין בדברים שכותבת בת אל ובדברים שכותב פסיכולוג הפורום ד"ר אורינג. כל זה רק בנוסף. באיכפתיות ובאיחולים להקלה מהירה אדית

שלום לכולם

מחפש מטפל באו סי די במחיר זול פשוט טופלתי בעבר הרבה אצל מטפלים ונגמר לי התקציב לכך אם מישהו יכול להמליץ לי באיזור ירושלים על מטפלים מיקצוענים ונחמדים במחיר זול אולי סטודנטים או בסיגנון אבל מיקצוענים אשמח מאוד לישמוע ותודה מראש לכולם

Gameboy4

New member
אז למה בעצם שלא תחזור להדסה?

זה נראה לי מקום מכובד ורציני ואם אתה אומר ששם הכי עזרו לך אז לא לחזור לשם?

אמא11

New member
היי חרדי רווק ויום טוב לך

אני חושבת שאולי כדאי לך לשקול לפנות לאחת מהמרפאות לבריאות הנפש - יש בירושלים כמה. אתה יכול לחפש בגוגל. עד כמה שידוע לי יש בהדסה מרפאה טובה, אבל אולי יש גם מרפאה טובה קרוב לאיזור מגוריך. אני מציעה לך ליצור קשר עם גדעון (שותפי בהקמת עמותת ער"ך) שהוא גם מאיזור ירושלים וגם דתי. המייל שלו מופיע בעמוד זה בהודעה על המפגש שהתקיים ביום רביעי. בהצלחה רבה ותעדכן אותנו. תמי ולמשתתפים אחרים - אם אתם מכירים - תענו

בהדסה היתי כבר כמה מחזורים

הכוונה שהיתי כבר כמה שנים פעם אצל המטפלת הדס ומאוד עזר ניפגשתי איתה פעם בשבוע במשך חצי שנה עד שנגמלתי ושנתיים אחרי זה שחזר שוב היא כבר לא עבדה שם וטופלתי אצל עודד בן ארוש וגם מאוד עזר הבעיה שאין מימון לטיפולים האלה ואין לי תקציב לזה ועכשיו שמעתי על מרפאות חוץ של בית החולים הרצוג שזה חינם ואני נמנע מלהגיע לשם בגלל מחשבת או סי די שמא אולי לא התבטא נכון ויאשפזו אותי לחינם ויש לי חרדות אשפוז גם בגלל האו סי די שמא יתעללו בי שם כמו שקראתי פעם על בתי חולים פסיכיאטרים בקיצור האו סי די גם לא נותן לי לגשת לטפל בעצמי במרפאה זה מכניס לי המון המון חרדות ואני כרגע תקועו ולא הולך לטיפול באו סי די בגלל מחשבות או סי די שמטריפות לי את הדעת ואני בפאניקה נוראה מקווה שאצליח ליתגבר אבל כרגע אני כלוא בחרדות הנוראיות של האו סי די ושוב תודה על הפרטים שקיבלתי

שחכתי רק לציין שאני מגיל 14 סובל מהאו סי די

ומטופל מגיל 17 אצל המון מטפלים פסיכלוגים ופסיכיאטרים ולי הכי עזר הטיפולים בהדסה אבל שוב לא יצאתי לגמרי מהאו סי די גם בהדסה אבל בשנה הראשונה שהייתי מטופל הצלחתי לצאת מהאו סי די לשנתיים ואחרי זה חזר שוב וגם שהצלחתי ליתגבר לא לגמרי הצלחתי וכיום אין לי כלל שליטה על האו סי די אני ממש מרגיש שאין לי כבר כוחות לילחם בו אני כמעט כל היום בחרדות וטקסים משונים ומטורפים ופאניקה וכבר אין לי כח לחיות בכלל

למעלה