שלום לכולם

hagit1

New member
שלום לכולם

כרגיל התעוררתי מאוחר מידי לבעלי שחולה על אביתר בנאי יש יום הולדת בדיוק ב 22.4 ורציתי לעשות לו הפתעה ולקחת אותו להופעה בלבונטין אבל אזלו הכרטיסים......... אולי יש כאן למישהו 2 כרטיסים למכור?????

בהצלחה בזה

בכל מקרה באותו ערב יש שלל הופעות מעולות אני לא יודעת כמה הן עונות לטעמכם המוזיקלי אבל אולי במסגרת יום כדור הארץ יופיעו בכיכר רבין גבע אלון , רמי פורטיס, שלומי שבן ושי גבסו החל מ18:30 כניסה חופשית . אביב גדג' בלווית רביעיית כלי מיתר בבארבי 22:00 (מומלץ ביותר) עמיר לב בתאטרון תמונע 22:30 , מקבלים מתנה בקניית הכרטיס את דיסק ההופעה בזאפה החדש בערב שישי רונה קינן בהופעת הרכב בלבונטין 7 21:30 דניאלה ספקטור בתאטרון תמונע 23:00 ערב רביעי אפרת בן צור וקרני פוסטל בתאטרון תמונע 22:30 (שווה ביותר אם אתם אוהבים כי הן לא מרבות להופיע) אני ממש לוח הופעות מהלך .. אני מקווה שלא תתייאשי כי הופעה נשמעת לי כמו אחלה מתנה ליומולדת . שבת שלום

hagit1

New member
תודה רבה אבל

אני מבועסת לאללה איך רציתי להפתיע אותו עם אביתר בנאי שיוצא בדיוק ביום ההולדת שלו..... אוווווווווווווףףףףףףףףףףףף

SnapDragon

New member
הממ

קודם כל, את יכולה לנסות את מזלך בקופות בכל מקרה. קורה שיש ביטולים. אבל אל תתלי את כל תקוותייך בזה. הייתי אומרת שתקני כרטיסים להופעה אחרת שלו ותתני לו אותם ביומולדת, שיהיה למה לחכות, אבל אין כרגע באופק
. אולי בחודש הקרוב משהו ישתנה. מתנות מאוחרות הן לא מילים גסות. אז העצה הכי פרקטית, בהתחשב בנסיבות, היא: פשוט לכי על כיוון אחר ואל תתבאסי כ"כ. תמיד יש שנה הבאה...

למעלה