שלום לכולם

• פותח הנושא 7575
  • פורסם בתאריך

7575

New member
שלום לכולם

אימי בת 82 דמנטית,אך עדיין מזהה את בני משפחתה,זה זמן רב יחסית שהיא תוקפנית סובלת ממחשבות שווא ואי שקט כמעט יום יומי,דבר המקשה את הטיפול בה למטפלת שלה ולבני משפחתה,עד עכשיו דחיתי את הטיפול בעזרת תרופות,מבחינה רגשית היה לי קשה,אבל על פי המצב כרגע אי אפשר יותר לחכות,זה סבל לאימי וסבל לסביבה שדואגת לה. השאלה שלי למי פונים, פסיכיאטר פסיכוגראטר ? לפי מה שאמרה לי רופאת המשפחה, לא ניתן לקבל שירות של פיסיכוגראטר דרך קופת החולים אלה רק באופן פרטי,האם זה נכון? תודה רבה

7575

New member
מה זאת אומרת לא נכון

יכול להיות שרופאת המשפחה משקרת לי,למה שתעשה את זה ?

אירילה

New member
שלום לך 7575 - לך לפסיכוגריאטר

רופאת המשפחה שלך לא דייקה ,אפשר כן ללכת לפסיכוגריאטר עם ט.17 . עד שחמי נכנס למוסד היינו לוקחים אותו לביקורות אצל הפסיכוגריאטר בבית החולים. מה שתעה זה למצוא רופא פנימי שמתמצא בגריאטריה ,לעשות תור אליו באמצעות ט.17 ועל הטופס יצויין בדיקת רופא פנימי . אם תרצה שם אעביר לך במסר. שבת שלום

7575

New member
שלום אריאלה

היום דברתי עם מנהלת המרפאה,חשבתי אולי רופאת המשפחה לא מעודכנת,אבל נאמר לי שפסיכאטריה לא בסל ואחת כמה וכמה פסיכוגריאטריה מה נראה לכם תודה

7575

New member
כן קראתי

רק קצת מוזר לי שאני צריך לפנות לרופא פנימאי,בכל מקרה אם אני רוצה לפנות למומחה בתחום, אז כנראה שחייבים לפנות למישהו פרטי

לא אמרת לנו ממה את סובלת

הרי את ממילא אנונימית ואין סיבה שלא תפרטי. אבל אם לא נוח לך, זכותך כמובן לא לפרט. אנחנו פורום של תמיכה ועזרה ולא צריך לנצל זאת לשאלות ללא תכלית. אני מוכן לגשת אתך לקופ"ח ולהסדיר לך בדיקה אצל פסיכיאטר או פסיכוגריאטר ללא תשלום. תעני לי במסר באיזה קופה וסניף את חברה.

7575

New member
שלום יענקלה

בהודעה הראשונה שלי כתבתי קצת פרטים אני גם זכר בכל אופן תודה רבה

למעלה