שלום לכולם

seayacht

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה אתם מכירים את המוצרים שיש להם מחירים אטרקטיבים כמו 0,99$ אז ככה יצא לי ליקנות איזה 20פריטים כאלו רק שהבעיה היא שכול מישלוח זה איזה 8$ או 5 דולר ככה קרה שכול הפריטים עלו לי 20דולר בקושי והמישלוח הוא 110דולר פניתי למוכר ביקשתי שיאחד את המישלוח וכך יוזיל לי את העלות של המישלוח הוא לא ענה לי מה ניתן לעשות במצב הזה?

noam weissman

New member
לא נראה לי שתוכל לעשות משהו.. הסבר

אז ככה..איביי גובים עמלת מכירה על מחיר הפריט בסיום המכירה אבל לא על עלות המשלוח. תאורטית עם פרסמת פריט באנגליה ב 1 פני. לא תשלפ עמלות לאיביי בכלל. למה זה ?... כי פרסום של פריטים במכירה פומבית באנגליה עד מחיר של 0.99 אינו עולה כסף. כלומר אם הפריט נמכר בפני והמשלוח היה 7 פאונד. המוכר לא ישלם עמלה לאיביי בכלל !! כשאתה קונה פריט באיביי המוכר מתמחר את הרווח שלו בחישוב של כל העמלות ומחיר המשלוח שבלא מעט מקרים מרויחים עליו גם. כשאתה קונה פריטים במחיר זול ומשלוח יקר צפה לכך שהמוכר תמחר זאת ככה ולא ישמח לאחד משלוחים. מן הסתם במקרה שלך משלוח לא אמור לעלות 110 דולר אבל לא לצפות שתקבל את הכל במחיר של משלוח אחד. תנסה וספר לנו מה יצא !!

THEKINGROCK

New member
EBAY.COM

אותו מקרה למשל המוצר עלה פחות מ1$ והמשלוח 7$ לדוגמא במקרה הנ"ל המוכר משלם עמלה לאיביי או לא?

למעלה