שלום לכולם.

oriel ahamud

New member
שלום לכולם.

מקודם הסתיימה התוכנית בערוץ 10 על הרב רנטגן בן אדם מכובד מאוד ושמתפלל על אנשים ושהתפילות מתקיימות. בקיצור.... אימי היקרה, הציעה שכל המשפחה תפנה אל הרב . ואיך לא שהיא הציעה לי לפנות אליו שיעזור לי גם.... ואני כבר יודע במה.... בנטייה המינית שלי. אני בעצמי מאמין רק במעט רבנים. ואם כל הכבוד לרב מיכאל איפרגן אני לא יודע אם זה מה שיתן את הפיתרון לנטייה המינית.. אני אומר שאפשר רק לנסות בלי שום קשר לתגובות, אני יודע שתגידו שאי אפשר וכו'. גם אני יודע שאי אפשר. אני מכבד גם את הרב וגם את התגובות שלכם גולשים יקרים. כדאי לקחת סיכון בשביל דבר כזה? את זה כבר הרב ידע מהרגע שכף רגלי תדרוך בדלת משרדו על הנטייה שלי לגברים. אז מה אתם אומרים? פניתם פעם לרב רנטגן לגביי הנטייה ההפוכה שלכם? הוא הפך לכם את הנטייה? אני בטוח שיש משהו שפנה אליו. אשמח לתגובות נהדרות..... היהפוך ה
ה
הומו ל אוהב בנות?

הכל בידי שניים...

/tapuzforum/images/Emo13.gifחוץ מיראת שמיים ואני הקטן מוסיף כשיש יראת שמיים יש הכל. להתברך מפי הרב יעקב ישראל איפרגן יכול רק להועיל, אם זה ישנה את נטייתך, הכל תלוי באדם עצמו לדעתי, אם יש רצון תחושה וברכה של הרב, זה עשוי להוביל לאן שהוא. אני אישית הכרתי את אביו של הרב, הרב שלום איפרגן זצוק``ל, שהיה אדם פשוט אבל קדוש לאל עליון. היה חברותא של הבאבא סאלי וכתב קמיעות קודש. הרב יעקב ישראל איפרגן הוא בנם של קדושים וברכותיו אין ספק שעושות רושם בשמיים ומשפיעות על המתברך. הוא מהווה צינור של שפע אל בורא עולם. יהי רצון שנזכה כולנו להתברך ונזגה לגאולה שלמה, לקראת ראש חודש ניסן המתקרב ובא, בניסן נגאלו עם ישראל ובניסן עתידין להיגאל, אמן כן יהי רצון

konito

New member
הוא לוקח כסף?

היוצרת מציינת כי "הסרט לא נוגע בדיון האם לרנטגן יכולות מיסטיות או כיצד הוא מנהל את ענייני הכספים שלו, אלא מברר מיהו האיש ומפענח את הצורך שלנו להתחבר ברגעים מסוימים של כשלון או הצלחה לדמות שנתפסת בעינינו כדמות מעולם אחר". איפרגן כמו אורן זריף נדרשים להעמיד את יכולתיהם, אם אלה כלל קיימים, לבדיקה של המדע והרפואה. אנחנו לא רואים כל מחקר בדבר יכולתיהם. כידוע, מי ששם את כספו על קרן הצבי, רואה את הכסף נס עם הצבי...

עיני רנטגן - הסרט המלא - כנסו לקישור...מדהים

עודכן 11:59 14/03/2010 מערכת דוקו 10 הבמאית שרון כידון פותחת צוהר לעולמו של הרב יעקב איפרגן מנתיבות המכונה "הרנטגן". הסרט מספק הצצה נדירה לפמליה המקיפה את הרב, לאח"מים המלווים אותו ומביא סיפורים של אנשים חילוניים שחוו ניסים שעולם המודרני מתקשה להסביר

למעלה