שלום לכולם

mona39

New member
שלום לכולם

אני כל כך לחוצה ואשמח לתשובה מדוייקת ככל האפשר. אני אוטוטו בת 17 וביום שישי בבוקר הייתי עם החבר. שכבתי עליו, שנינו היינו ללא בגדים והוא היה ללא קונדום. לא הייתה חדירה אבל איברי המין שלנו היו צמודים והתחכחכו אחד בשני. איבר המין שלו היה על הנרתיק שלי אבל שוב, לא הייתה חדירה אלא הוא רק "נגע" בפתח הנרתיק. נורא נלחצתי משום שאני יודעת שגם במצב כזה יש אפשות להיכנס להיריון, אז היום בערב בסביבות שמונה וחצי, לקחתי פוסטינור. יש לציין שלא חשתי שום תופעות לוואי והמחזור שלי לא סדיר בלי קשר. בא לי לבכות. בבקשה תרגיעו אותי ותגידו לי שאני לא בהיריון...

שלום לכולם

נהגת בשכל רב והסיכוי שנכנסת להריון שואף לאפס.דם לא ציינת אם הוא גמר או לא אבל גם בהנחה שהוא גמר עלייך , אם לקחת פוסטינור רוב הסיכויים שהכל בסדר. מכיוון שאת אחראית, אני מציעה שעכשיו תפני לרופאת נשים לקבל אמצעי מניעה קבועים או שתקפידו על שימוש בקונדום ולא משנה מה אתם עושים כי תמיד אפשר להיסחף למצב כזה או יותר סיכוני.

mona39

New member
וואו, תודה רבה רבה רבה!

תודה לך ד"ר רות. כל כך חששתי מהנושא שאני פשוט קוראת את התגובה שלך ובא לי לבכות מרוב אושר. אני אכן נערה אחראית, והמחשבה הציקה לי כל כך שבשבת בערב פשוט רצתי ישר לסופר פארם לקנות פוסטינור. לא ציינתי שלא הייתה שום גמירה, לא מצידו וגם לא מצידי. אבל כן שמעתי שיש "נוזל אהבה", שזה לא שפיך (סליחה על הבוטות), אבל גם שם יש זרעונים ואם הם נכנסים לנרתיק או אפילו לפתח הנרתיק אז... אוי ואבוי לנו. זה נכון? ואכן אהיה יותר זהירה מעכשיו, זו התנסות ראשונה שלי ולפי הטראומה שחוויתי בימים האחרונים, אולי גם האחרונה. אבל תודה לך על התשובה, הרגעת אותי נורא.

יש דבר כזה

ממש לפני שהגבר גומר ושופך את השפיכה שהוא מרגיש, יש פליטה של נוזל שהוא לא מרגיש והנוזל הזה אכן מכיל זרעונים . לכן לא מומלץ להימנע מהריון בשיטת "משגל נסוג" (גומר בחוץ).

למעלה