שלום לכולם

• פותח הנושא yuni9
  • פורסם בתאריך

yuni9

New member
שלום לכולם

ממילא לא הייתי פעיל במיוחד בפורום בזמן האחרון. אני מתגייס שבוע הבא...

שלום רב יוני ידידי היקר

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifמאחל לך גיוס נעים ויעיל ושצה``ל יידע לנצל את הטוב שבך ויתגשמו משאלות לבך לטובה הן בצבא והן מחוצה לו. תהיה חזק ותתחזק!!! ומה יהיה עלינו עוד בחור חמד מתגייס וייעלם לנו מן האופק (ראה ערך; אביאל, ליאור6631 ועוד...). מקווים בכל זאת בזמנך הפנוי (המעט שיהיה אם יהיה) תציץ לעברנו, תאמר יפה שלום ואולי תחלוק עמנו מחוויותיך בצבא. ב ה צ ל ח ה - ובציפייה לגאולה שלמה מהרה אמן ואמן

Nחמן

New member
אהה! כן!

האם שמת לב לשני אורחים, שהבליחו כאן בפורום? האחד מהם הוא "ליכוד 1", שאף הוא היה אדום, והשני הוא "דני דין" (הרואה ואינו נראה). וכמובן שניהם חביבים. כנראה יש לקבל זאת כעובדה, ששנינו נשארנו כמעט היחידים הוותיקם בפורום... מה פתאום! גם אוריאל ותיק. אף יותר ממני. אולי שכחת, שפעם הוא היה "הנמר הסקסי" והיום... כנראה התבגר הילד.

yuni9

New member
תודה

אני מודה לכולם..... בעז"ה שנזכה לקדש שם שמים. ולקיים את המצווה הזו כראוי.

yuni9

New member
תודה רבה...

ניסיתי להעלות פרופיל אבל זה היה מאוחר מדי. אז אני אתגייס לשריון...

סורנטו

New member
הבן הגדול שלי היה בשריון היום הוא בין 26

הוא היה בתקופת האינטיפדה וחגגנו יופי בלילות...אבל הוא כל כך נהנה! היו להם חבר'ה מקסימים והוא שומר איתם על קשר עד היום. הכי מרגיז בחילות כאלה - המילואים בפרט שאתה לומד אין שום אמפטיה כלפיך, לא מעניין אותם שום כלום, מבחנים או לא ובנתיים מפסידים חומר ולך תסביר. במקרה כזה צריך או להעלות למורת רוחם של ההורים או להוריד, הבן השני שלי שמשתחרר עוד שבוע (בקרוב וכיף אצלך), הלך כבר למחשבים בגלילות.

Leir

New member
שפשוף נעים!!

זו התקופה הכי קשה אך הכי משמעותית בחיי!!תנצור כל רגע מהטירונות,חברי הטובים ביותר הם משם!!באש ובמים...

yuni9

New member
תודה

Nחמן

New member
גם אני מאחל לך

שירות קל ומהנה ואל תשכח לבקר כאן מפעם לפעם

למעלה