שלום לכולם

שלום לכולם

אני פעם ראשונה כאן בפורום. אני חרדי. לא הייתי מגדיר את עצמי 'חרדי בעל כורחו' אבל אני כן יכול להגיד שאני לא שלם עם החרדיות שלי ואני מציץ פה ושם למקומות אחרים. אני מקווה למצוא פה חברים במצבי או לפחות כאלו שיבינו אותו. ובינתיים שבת שלום ופורים שמח

סוג ב

New member
בא לי להגיב ב: אויש

בוא נתחיל מההתחלה. אם לא חרדי בעל כורחך, מה כן? אתה מאמין באלוהים? בתורה?

למה את כועסת../images/Emo8.gif

בגדול אני מאמין, אבל אני לא סגור על זה. אמונה בתורה היא דבר מדי כללי. יש אמונות וענינים שאני לא ממש מאמין בהם אבל אני פוחד להגיד את זה, לעצמי או לסביבה.

אז זהו

עכשיו כל החרדים הלוטשים עיניים, כל המחבתים , יכנסו לפה וינסו להתערות כאן. . לשלות מידע , או מה שזה לא יהיה.

רגע אולי לא הבנתי

הפורום מיועד דוקא לכאלו שבליבם כופרים לגמרי?! כי אם כן אומר יפה שלום. אין לי ענין לכפות את עצמי כאן. אני על כל פנים חשבתי שהפורום מיועד לסקאלה יותר רחבה

mister xy

New member
הפורום הזה מאוכלס ב-

אפיקורסים, מחללי שבת, אוכלי נבלות, בועלי נידות, ואנשים עם שטריימלך שלא צמים בכיפור. אני מסופק אם אתה תרגיש בנוח להיות במושב ליצים כזה...

טוב אז חזרתי

מחופשת פורים ארוכה. לזה שכתב בקשר לאוכלוסיה בפורום. ראה, מגיל צעיר אני מסוגל ומרגיש בנוח לתקשר עם כל אחד כולל כופרים נוצרים עוע"ז ושות', אני מפריד בין הההשקפות האישיות שלי לבין היחס לבן השיח כאדם וכזכאי להשקפות ודעות משלו. עאכו"כ (אני יוצא מנקודת הנחה שרובם ככולם של חברי הפורום מכירים את הר"ת השונים) שאין לי בעיה עם אנשים שדעתי מן הסתם כדעתם בהרבה נושאים, גם אם לפועל אינני עובר על העבירות שצוינו בהודעתך. בהמשך להודעתי הראשונה, אני צריך להבהיר את עצמי יותר. אני רוצה להתנסות קצת בחיים ש'מעבר לגדר' ואני מחפש אנשים בעלי מטרה זהה או כאלו שמבינים אותי שיהוו קבוצת תמיכה עבורי, לפחות באופן וירטואלי, ורצוי גם על אמת. אשמח לשמוע מכאלו במידה וישנם בפורום

למעלה