שלום לכולם

מעניין..

הודעה מפורום מוזיקה ישראלית בווי נט: "נושא : לידיעתכם שלומי חוזר תאריך : 12/07/02 13:46 מחבר/ת : 4טיס מחר בחוות החיות ההופעה הראשונה של שלומי ברכה. ילוו אותו שי ברוך, תופים ,אלקטרוניקה .ומיקל בנסון, בס,שירה ,ואלקטרוניקה. שלומי, גיטרה ,ושירה. שלומי גם סיפר לי שהוא בשלבים מתקדמים בעבודה על תקליטו. תושבי האזור לכו בהמוניכם לחווה. ולשלומי יקירי הרבה הצלחה בהכל...... "

sherennn

New member
אז כמה דברים...

דבר ראשון: 4טיס זה רמי פורטיס....(באמת...אני רצינית!) ככה שלא צריך להיבהל...! דבר שני: איפה זה חוות החיות? מישהו יודע? דבר שלישי: בקשר להופעות של יובל... זה שתי הופעות שונות? ואם כן, וגם אם לא.. תוכלי לפרט עליהן? שעות תאריכים וכו´?

sherennn

New member
טוב....אז..../images/Emo41.gifעוד הופעה../images/Emo41.gif

היום!!!!! במקום בצפווון הרחוק...שנקרא ´חאן אמרי הגליל´ מישהו שמע על המקום??? מה זה המקומות האלה שהוא מופיע בהם???
ו...חוות החיות זה בקריית טבעון.ככה שמי שגר בקריית אתא..נראה לי שזה קרוב...(אבל בעצם אין לי מושג...
) ועוד שאלה...איפה זה גת רימון?

בבדאי!

* אני יודעת ש4טיס זה פורטיס.. חוות החיות.. מוכר אבל אין לי מושג, את יכולה לשאול בפורום ווי נט או לחפש במפה
* יובל בגת רימון: יום שלישי 16.7, ב21:30 יובל יופיע ולאחר מכן ב23:30 תהיה "מסיבת ריקודים לתוך הלילה (DJ OREN MAN, DJ AMIR PERRY אם זה אומר לך משהו..) מועדון גת רימון: רחוב גת רימון 16, ת"א. 035163921. * תיסלם במופע איחוד יום חמישי 18.7. מופע פותח: יובל בנאי ונושי פז. האנגר 11, נמל ת"א, 21:30, 150 שקל (!)...

sherennn

New member
טוב...תודה! שאלה אחרת:::

מאיפה את יודעת את כל הדברים האלו? חוות החיות..מצאתי!...בקרית חרושת, קרית טבעון. 049837043... אבל באמת...מאיפה את יודעת על כל ההופעות? וחוץ מזה, יובל יחמם את תיסלם גם בהופעה שלהם בפסטיבל "בריזה"...מתישהו באוגוסט... נראה לי שבאשקלון...

אני יודעת...

אני פשוט כל סופ"ש שאני חוזרת (מהצבא) חורשת על "עכבר העיר" ושם כתוב הכל... חוצמזה על הופעות אפשר לברר בפורום מוזיקה ישראלית בווי נט..

sherennn

New member
אה!טוב../images/Emo13.gifלי יש עכבר העיר של ירושלים

... ופה אין כלוווום! ובפורום שם...יש גם את פורטיס שיכתוב
...חוץ מזה שיש שם גם לוח הופעת

sherennn

New member
אהה.ו"פסטיבל בריזה"...יוצא בתאריך..

זה יוצא ב- 20.8.... עוד הרבה זמן!!! יש לי שאלה...למי שקורא את ההודעה... אתם זוכרים שפעם דיברנו פה על הופעה של יובל מתישהו באוגוסט? מישהו זוכר איפה ומתי?

N a V e

New member
אם אני לא טועה

דיברנו על חוף דדו בחיפה....הופעה משותפת ליובל ולמוקי...

sherennn

New member
טוווב..למי שתהה..(המממ אני???)

כבר מצאתי ואני אכתוב שוב (כדי שזה לא יישכח...) "29.08.02 בשעה 21:00 באמפי בחוף דדו מוקי מארח את יובל בנאי ואת שלומי ברכה" זהווו!

N a V e

New member
מה זתומרת מארח?

בעסה זה בטח 2-3 שירים של יובל ושל משינה......

sherennn

New member
זהו..שלא נראה לי....

אני לא יודעת... אבל אפשר להיות אופטימיים... יש לי כמה סיבות לכך...: 1. דבר ראשון זאת הופעה של מוקי...ולא של הרבה אנשים (למשל שנטיפי) ככה שיהיה הרבה זמן לאורחים. חוץ מזה שבטוח יהיה את השיר של יובל ומוקי.
2. אל תשכח שזה גם יובל וגם שלומי..לא יזמינו אותם לחינם...
זה משינה! הם בטוח ישירו חלק נכבד של השירים שלהם.... באמת תקווה רק לטוב...זה לא יכול להיות מעט שירים..כי הם לא יכולים לבזבז הזדמנות כזאת של השניים יחד על 2-3 שירים... גם ככה אני לא אוכל לבוא
זה רחוווווק! אני בכל זאת ממליצה לך ללכת (אם אתה יכול...) כי גם אם הם ישירו רק 2-3 שירים
זה עדיין שווה לראות אותם יחד על הבמה
ולמי שגר בגליל??(יש מישהו כזה פה?) אני שוב מזכירה שיש ליובל היום הופעה...

sherennn

New member
את חוזרת כל סופ"ש?

או כל שבועיים....או כל שלושה שבועות? או.....כל כמה זמן את חוזרת??

sherennn

New member
טוב...אז עכשיו יהיה מי שיודיע לנו..

על הופעות של יובל
סתאאאאם...
איזה קורס עשית?

sherennn

New member
אז..החלטת לא ללכת בדרכו של יובל.../images/Emo13.gif

(תותחנים..
) סתאאם

למעלה