שלום לכולם...

מיטל225

New member
תודה רבה על המענה..:)

החששות שלי הם קודם משום שההורים שלי מאוד מצפים ממני להקים משפחה "נורמאלית" , ומשום שאני כל כך קשורה אליהם, במיוחד לאמא שלי אז אני חוששת לפגוע בה... אני יודעת שאלו הם חיי ואני צריכה לחיות את מה שעושה לי טוב בלי לחשוב על אחרים. אבל בגלל שזו אמא שלי ואני מאוד קשורה אליה, זה יוצר קושי. ניסיתי בעבר לשתף אבל ראיתי את התגובה הכל כך קשה אז חזרתי בי ואמרתי שזו רק מחשבה שעברה לי בראש אבל אני לא אעשה דבר בנידון. הקושי הוא מאוד גדול, כי כן אני נורא רוצה לספר וקשה לי לחיות בשתי עולמות שונים- קשה לי להיות שמחה בלי שאחרים ידעו על זה. באחרים אני מתכוונת למשפחה. זה נראה לי כמו סוף העולם לעשות את זה ואני חוששת מזה בצורה מטורפת. ומנגד אני כל כך רוצה לחשוף ולהיות אני מולם.. תודה על ההקשבה ואני בטחה ש-3 הנסיכות שלך שמחות שיש להן אמא כמוך :)

פאמקי

New member
היי nuritpm,

תוכלי לספר קצת על ההמלצות שקיבלת? איך חשבת, לפני התהליך, שמשפחתך תגיב? איך הצלחת לגשת ולגרום לתוצאה הרצויה, ואיך הם הגיבו בסופו של דבר? כמובן שחשוב שנזכור שזהו המקרה שלך, ואצל כל אחת זה שונה והמשפחות אחרות... אך חשוב להראות שלעיתים, אנו בטוחות שהסובבים אותנו יגיבו בצורה מסויימת, ומתברר שזה רחוק מהמציאות ומאוד חשובה הדרך.

מיטל225

New member
קודם כל תודה על התשובה היפה!

ושנית, כתבתי לך תגובה פרטית :)

מיטל225

New member
אממ..

ראיתי שאני לא יכולה לשלוח אלייך מסר כי את מחוברת כאורח... אז אשמח אם תתני לי מייל או דרך להתקשרות.. תודה:)

מיטל225

New member
שלום לכולם...

היי, אני חדשה כאן ורציתי לשאול מספר שאלות שאולי תוכלו לתת לי מענה עליהן. אני ובת זוגתי מזה שנתיים מעוניינות למסד את הקשר אני לא כל כך יודעת איך מתנהל ההליך אשמח לשמוע אם מישהי יודעת? עברה את זה בעצמה? ובנוסף, סוגייה שמטרידה אותי מספר שנים רבות:).. ההורים שלי לא יודעים ומן הסתם הייתי רוצה שיידעו לפני שאני אעשה משהו. המחשבה על זה מפחידה אותי מאוד אני אציין שאני בת 27 ומגיל 15 אני עם נשים וההורים לא יודעים, אני מניחה שיש חשדות אבל בפועל הם לא יודעים. אני גרה עם זוגתי אבל הם חושבים שמדובר בשותפה לדירה שהיא גם חברה מאוד טובה. אשמח לשמוע ממישהי שאולי עברה את זה, אני זקוקה לחיזוקים ועצות.. המון המון תודה וטו בשבט שמח:)

vulkan10

New member
היי

אלף,מזל טוב מאוד שמחה בשבילכן על מחשבה למסד את מע' יחסים בינהן בית,אני הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ מקצועי,סביר לניח שאם שמרת בסודיות כל כך המון שנים יהייה מאוד קשה כעת לבוא ובפיתאומית לשתף ולגלות את נטיות מיני שלך לעולם משפחה שלך. בעניי,לפני שאת מדברת איתם את צריכה תמיכה והעידוד לעצמך מאיש מקצוע ,נכון שיש דברים שמעקבים אותנו מלעשות דברים מחשש איך הגיבו ,אבל פתאום שיש לי תחושה שיש כמה דברים שאת צריכה לשלים איתם למרות שאת חושבת שאת שלימה אם הכל ,תמיד יש משהו,שלא בהכרח קשור לנטייה שלך אלא יותר לעולם ערכים שלך,בכל מקרה ישר כוח

מיטל225

New member
תודה..

נראה לי שבאמת ליוי של איש מקצוע יכול לעזור, רק שחבל שזה המון המון כסף... תודה ולילה טוב:)

פאמקי

New member
אולי שרשור האירוח יוכל לסייע במקצת

בנושא מיסוד הקשר. בהצלחה.

vulkan10

New member
ככה

אפשר לקבל, סיוע מקצועית דרך קופת חולים פגישה עולה קרוב ל100ש"ח,ממליצה לחפש באינרנט טיפול קבוצתי -מדובר על מס' אנשים שמונחים על ידי איש מקצוע (דבר מדהים) בעקבות שזה קבוצתי גם מחיר לא גבוה אם תרצי תתני לי פרטים יותר מדויקים היכן את גרה ונחשוב ביחד,על עד אפשרויות

למעלה