שלום לכולם

L a u r y n

New member
שלום לכולם

אני יושבת וקוראת את כל מה שאנשים כותבים פה ומודה לאלוהים שאני לא היחידה שבהתלבטויות. אני בת 24, ובערך כל שבוע חושבת ללמוד משהו אחר. אני מאד מתעניינת בתחום האמנות (צילום, אמנות רב תחומית, בעבר חשבתי גם על תקשורת חזותית - משום מה זה פתאום לא מושך אותי כבר) מעניינים אותי תחומים רבים ואני בבעיה. אחת מהן היא הבעיה שצילום ו/או אמנות רב תחומית... אין בהם כלכך הכנסה לעתיד, אלא אם כן תהיה לי איזו פריצה לא מהעולם הזה... כמובן שכל דבר בחיים הוא עבודה קשה. אבל עדיין... מה עושים ? איך יודעים ? איך יודעים מה ללמוד... ? אודה להתייחסותכם.

אולי תנסי לקחת קורס צילום קצר

בתור טעימה, תוכלי לקחת קורס צילום בסיסי, תראי אם את נהנית מזה, וגם זה לא ידרוש ממך הרבה זמן או משאבים ותמיד אפשר לשלב את זה ואחרי זה ללמוד משהו יותר "רציני". אני מכירה הרבה סטודנטים שלומדים תואר כלשהו והספיקו גם ללמוד צילום במהלך התואר, מה עוד מעניין אותך חוץ מאומנות וצילום ?

L a u r y n

New member
חשבתי

חשבתי גם על תרפיה באמנות, היום עלה לי לראש עיצוב אקססוריז, תקשורת חזותית, לא יודעת.... לא יודעת.... הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי על סף בכי... זה פשוט מטריד.

קודם כל תנשמי, תנקי קצת את הראש

תעשי דברים מרגיעים, לפעמים ברגעים השקטים האלה פתאום צצים הרעיונות הטובים ביותר, מנסיון. אני שנה מתחתייך וגם אני עדיין לא התחלתי, אז מה? כל אחד והזמן שלו... אבל שמעי חייבים להתחיל במשהו. ואישה חכמה מאוד פעם אמרה לי, שזה לא ממש משנה מה את הולכת ללמוד, אם את מביאה איתך אהבה אמיתית ועניין אמיתי לתוך זה, את תמצאי גם את הדרך להתפרנס מזה! אם יש רצון חזק זה אפשרי ואין מה לעשות, לא כולם נועדו להיות הייטקיסטים או רופאים, את הכיוון הכללי שלך את יודעת- כל התחומים שציינת קשורים לאומנות. מה לגבי אדריכלות ? עיצוב פנים?

L a u r y n

New member
עיצוב פנים

עשיתי קורס קצרצר, ואני לא סגורה שממש נמשכתי לזה.... לך אין כיוון?

יש...

תחומים של מדעי ההתנהגות, פסיכולוגיה וכו'... או עו"ס אני משפרת פסיכומטרי השנה

למעלה