שלום לכולם
שלום אני חדשה פה אשמח לעזרה מכם. אח שלי נשוי לאישה שיש לה שני ילדים משלה מהנישואים הקודמים. לפני מספר חודשים נולדה להם בת משותפת (מדהימה
) הנישואים הקודמים של אישתו היו מאוד מאוד קשים וכמו כן גם הגירושים. הילדים בגילאים 13 ו10. הבן בן 13 תכף והבת בת 10. בעלה לשעבר בן אדם מאוד מאוד מאוד קשה. ממה שאני יודעת עוד בתקופה שהיו נשואים היה בן אדם אלים כלפי הילדים (מילולית ופיזית). היום הוא עדיין רואה את הילדים. מה שקורה היום (לא בדיוק היום, יותר בשנה האחרונה) שהבן הגדול מגלה הפרעות מאוד מאוד קשות באישיות כלפי כולם. הוא מרביץ ומקלל וצורח ומאוד אגרסיבי במידה ולא מקבל את מבוקשו - אין לו שם אמפתיה כלפי אחר, שום רגש איכפתי כלפי אחר. דיי הולך בדרכו של אביו. כבר בעבר הופעלה מערכת המשפט והרווחה אבל לא עזרה כל כך בנושא (גם בגלל האב וגם בגלל האמא שמפחדת להתמודד מול הבעל לשעבר). לפני שבוע בערך הילדה הקטנה הייתה אצל האב והוא הרביץ לה וכלא אותה בשירותים כאשר אחיה הסתכל מנגד ואמר לאביו שיהרוג אותה (!!!). הם הלכו לתחנת המשטרה אבל בסופו של דבר לא הגישו תביעה בגלל שהאמא לא מוכנה להתמודד מולו. כיום הילדים עדיין מתראים עם האבא, מה שלי נראה מטורף לגמרי לא הגיוני בעליל. האמא מעוותת אתהמציאות לגמרי ותופסת את הדברים שקורים אחרת לגמרי. אני רוצה לעזור להם - כי בכל זאת זו המשפחה שלי וממש לא מעוניינת שאחי והאחיינית שלי יגדלו לתוך זה - יותר ממה שעכשיו. אני רוצה להביא להם מאמן אישי שיעזור להם בכל הנושאים שהעלתי. דבר ראשון שישנה את תפיסת המציאות המעוותת שלה, יגרום להפסיק לפחד להתמודד מול בעלה לשעבר, ולטפל בילד הבעייתי. מה אתם חושבים? מה אתם מציעים בכל הנושא הזה?
שלום אני חדשה פה אשמח לעזרה מכם. אח שלי נשוי לאישה שיש לה שני ילדים משלה מהנישואים הקודמים. לפני מספר חודשים נולדה להם בת משותפת (מדהימה