שלום לכולם!

Nagini Potter

New member
הסדרה? טפוי!!

זה כל כך מטומטם שכאילו אלפנגור נותן לו כוח להשתנות.... הרי הוא בעצמו אמר שאין דרך לגרום למישהו להשתנות שוב, אחרי שהוא נתקע בגוף מסוים..... אז פעם כן אפשר לשנות את זה? ממש מטומטם..... לא היה שום דיסק, עבדו עליכם, חבר´ה!! בספר טוביאס גילה שאלפנגור הוא אבא שלו ממכתב שאלפנגור השאיר אצל העורך דין שלו, כתחליף לירושה. איזה דיסק בראש שלו? איך הוא היה בכלל אמור לדעת שטוביאס הזה הוא הבן שלו? מוזר.... בכלל הסדרה מטומטמת.... הכל בה היה גרוע חוץ מזה שטוביאס באמת כזה חתיך שם!!! יש איזה אחד בביצפר שלי שנראה בול כמוהו, רק פחות חתיך..... Nagini Potter

לאנה

New member
אוווווף!, שניה...........

הנה

שלום לכולם!

תתחדשו על הפורום! גם אני רואה סמולוויל אבל אין איזה שחקן שאני ממש אוהבת. זוכרים את הפרק שמכת ברק פגעה בקלארק ובמישהו בשם אריק והכוחות עברו לאריק? מישהו יודע איך קוראים לשחקן הזה ששיחק את אריק?? ביי ~D@nush~

mishmesh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

לשחקון קוראים שון אשמור (Shawn Ashmore).

T h e G i r l

New member
חבל ש-

לא ראיתי את ההודעה שלך קודם!! לשחקן קוראים שון אשמור והוא מושלם!! אני מתה עליו
הוא שיחק בסדרת טלויזיה שנקראת In a Heartbeat ששודרה עד לא מזמן בערוץ 11 ואז כשראיתי אותו בסמולויל הלב שלי הפסיק לעבוד!! I LOVE YOU SHAWN ASHMORE!!!

תודה! פשוט הוא היה חמוד אז רציתי..

לדעת את שמו. יש לכם אולי תמונות שלו מהפרק של סמולוויל שהוא ישתתף בו?

angel of Death

New member
שון אשמור? ../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

הוא שיא המושלמות עליתי על זה כבר כשראיתי אותו משחק ב"מי מפחד מהחושך" למרות שזו סידרה מאוד ישנה. והוא הוא הופיע ב.. יו! דווקא עכשיו ברח לי השם. לא משנה עוד סידרה בערוץ 6. ואחר כך הוא אפילו הגיע לאקס-מן! אין עליו! הוא שלי :) רק כי טום עומד להתחתן. או שהוא כבר התחתן אני לא עוקבת

Nagini Potter

New member
ב"מי מפחד מהחושך", נכון!

בפרק שמסתבר שאחותו/חברה שלו (לא זוכרת כבר.....) היא בעצם חייזרית שבטעות שכחו אותה על כדור הארץ..... ראיתי את זה פעם ולא נתתי לו הרבה תשומת לב, ואז ראיתי את זה עוד פעם לא מזמן, אחרי שראיתי את אנימורפס (לא מגיע לקרסוליים של הספר, אין בכלל מה לדבר!!), ופתאום ראיתי שזה ג´ייק כשהוא היה קטן! איזה מאמי!!! Nagini Potter

stardust15

New member
גם טוביאס

יכול להפוך לכל חיה כאילו אחרי שהוא נלכד בגוף של הנץ אז הוא לא יכול היה להשתנות ,אבל אחרי זה הם השיגו תדיסק ועכשיו טוביאס שוב יכול להשתנות לכל חיה שהוא ירכוש ת´די אן איי שלה כמו כל האנימורפס!!!

Nagini Potter

New member
למה ג´ייק יכול להפוך? ../images/Emo12.gif

זאת שאלה מוזרה הוא יכול להפוך ל...... טיגריס, נמלה, דולפין, פרעוש, זבוב, תיקן, תוכי, איזה בז אחד, החייזר צפרדע הזה, הוא היה יכול להפוך לקוף באופן זמני (כי אז חזרו בזמן וזה נעלם), כלב, נראה לי שגם סוס, דג, כריש, ועוד די הרבה דברים........ וזה לא ג´ק, זה ג´ייק. כי לא כותבים את זה jack, אלא jake. קאפיש? Nagini Potter

תודה על ההסברים...

פשוט ראיתי רק לפעמים אנימורפס שהיה ורק ראיתי אותו שהוא הפך לכלב נראה לי.. למישהו יש תמונות מהפרק שהוא הופיע בסמולוויל??

למעלה