שלום לכולם

דינו20

New member
שלום לכולם

נעים להכיר אתכם שמי קובי ואני מחדרה. לאחרונה התחברתי לאינטרנט והחלטתי לנצל מקור ידע אינסופי זה למימוש ההבטחה שנתתי לסבי והיא למצוא את בני משפחתו האבודים. אינני יודע אם זה המקום הנכון לחפש בו אבל מה שאני כן יודע שזו נקודת פתיחה לא רעה.הרי נברנים היסטוריים שכמותכם בוודאי ידעו המון על היכן לחפש ואיך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. בתור התחלה הייתי רוצה לדעת היכן אתם הייתם ממליצים לי לחפש? כלומר אילו אתרים לחיפוש קרובים נחשבים כטובים ביותר בעיניכם? בתודה ובברכת ברוכים הנמצאים... קובי.

ornan

New member
ברוך המצטרף-חדרתי../images/Emo48.gif

בוקר טוב לך כמה נעים היה לראות על הבוקר שחדרתי מצטרף - אני חדרתית במקור ושמחה לראות שאני ראשונה שמגיבה. קודם כל אני רוצה להכין אותך למסע בדרך ארוכה ולא כל כך קלה. להתחלה כדאי לעשות מס´ דברים חשובים: א. בדף הבית למעלה יש שורה אפורה - כנס לקישורים וקרא בעיון את הכתוב ב. רשום במפורט את פרטי המשפחה הידועים לך שם משפחה, שם פרטי, מקום לידה, שנת לידה וכו´, חברי הפורום בוודאי יתנו לך עזרה רבה רק הכנס לנו נתונים כדי שנדע לאן לכוון אותך. שיהיה לך המון בהצלחה ויום טוב לכולנו ארנה

א77

New member
ברוך בואך בצל קורתנו

הדבר פשוט, קפוץ המימה והתחל בשחיה. יש בראש העמוד, קישורים לכל המקומות. ייעוץ, עזרה והתעניינות בכל דבר תוכל לנסות את חברי הפורום. והעיקר ברוך הבא. בטוחני שכל אדם הנכנס לקבל עזרה וייעוץ, מביא בתרמילו ואמתחתו דברים מעניינים ללמד אותנו. גם אם הוא עצמו אינו מודע לכך. מצווה לקיים דברי המת, אמרו חז"ל. ומצוה הבאה לידך אל תחמיצנה. אז איחוליי: ב ה צ ל ח ה

דינו20

New member
תודה רבה לכולכם!

למי שלא הבין נכון סבי עדיין בין החיים(טפו טפו טפו) ואת שאר הפרטים אשלח לכם בהקדם תודה קובי.

א77

New member
אומרים שאם אמרו מה שאמרנו

על אדם חי, הרי שזו סגולה לאריכות ימים. אז שיהיהי בריא עד מאה ועשרים אמן.

למעלה