שלום לכולם :)

LethalVenom

New member
שלום לכולם :)

רציתי לשאול איפה אפשר ללמוד הולנדית? מקום שידוע כמקום מעולה ללמידת השפה. ושאלה נוספת... אחרי שלומדים שפה מקבלים תעודה או משהו כזה? איך אני יכולה לדעת שאני דוברת שפה בצורה רישמית? תודה מראש לעונים שבוע טוב וחג שמח!!

smaak

New member
בישראל יש שתי מסגרות מסודרות ידועות

של למידה בקבוצות- ברליץ ודיאלוג (בי"ס לשפות של האו"פ). אני למדתי בברליץ ת"א (צרפתית) והרמה היתה מאוד לשביעות רצוני (רק חבל שלא היו לי מספיק הזדמנויות לתרגל את השפה, שכחתי הרבה מאוד). מעבר להן הלמידה היא במסגרת פרטית למיטב ידיעתי.

עמנואל21

New member
היי יש שתי בתי ספר הולנדים אסלים בארץ

האחד בתל אביב NTC Het Kikkerlandje והשני במודיעין NTC The Jip & Janneke School שניהם מנוהלים ע"י הקהילה ההולנדית בארץ ומיועדים לילדי הקהילה, אבל בפברואר הם פותחים קורסים למבוגרים, שווה לבדוק. בהצלחה

LethalVenom

New member
תודה לעונים. עמנואל, יש קישור באנגלית?

האתר כולו בהולנדית ואני לא מבינה את השפה

Fair game

New member
יש גם קורסי הולנדית בחוג לשפות באוני תא וי"ם

אבל שם יש עדיפות לסטודנטים והקורס מתחיל באוקטובר ונמשך על כל השנה

LethalVenom

New member
אז עקרונית רק שתי בתי ספר לשפות? שהמלצתם?

ברליץ או דיאלוג?

izikshalom

New member
Information For a Nederlands cours in TLV

...אני ידביק לך כאן מייל שקיבלתי לגבי קורס המשך בהולנדית שקיבלתי יש שם את כל הפרטים שאת צריכה. הנרייט היא המורה והיא מאוד חברותית. Veel succses ******************************************************************************************************************************************************************************** אנשים יקרים, 'אלה' מזמינה אתכם להשתתף בקורס המשך בשפה ההולנדית. הקורס הראשון שהשתתפת בו היווה קורס מבוא. בקורס ההמשך יושם הדגש על תקשורת. רק בהקשר של שיח קבוצתי ממשי ניתן ללמוד לשוחח בשפה זרה. כל זאת, כמובן, באוירה הולנדית נעימה. למעונינים: נא ליצור קשר בהקדם האפשרי עם הנרייטה אלון, 0544656374 036830538 [email protected] הקורס יתחיל ביום חמישי 26 בנובמבר מ - 19.00 - 21.30 And in nederlands- Beste Mensen, Elah nodigt jullie uit om deel te nemen aan een vervolgcursus Nederlands. De beginnerscursus die je gevolgd hebt was een eerste kennismaking met de Nederlandse taal. In de vervolgcursus wordt de klemtoon gelegd op communicatie, op een interactieve wijze en in groepsverband krijg je het spreken van de taal pas echt onder de knie. Dit alles natuurlijk in een gezellige Hollandse sfeer. Wie geinteresseerd is gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met Henriette Allon: 0544 656374. 03 6830538 [email protected] De cursus zal beginnen op donderdag 26 november, van 19.00 tot 21.30 uur.

למעלה