שלום לכולם

שלום לכולם

שמי אבי בקרתי ביום חמישי האחרון בסדנה אצל אורית המדהימה. הסדנה הרביעית שלי.... מקווה שזו האחרונה, מרגיש שזו האחרונה. אורית, תודה רבה, מהלב. ערב נעים לכולם

הי אבי

מאוד שמחה לשמוע מימך, כדי שזו תהיה הפעם האחרונה כל מה שתזכיר לעצמך, שאתה לא מוותר על כלום, אתה זוכר, במיוחד ברגעים בהם המחשבה מתעתעת. תודה רבה לך, על הכנות והפתיחות אני בטוחה שתהיה בסדר גמור,

אבי, ספר את השתלשלות הדברים שלך

זה סיפור הצלחה בשלבים, אנשים יכולים להעזר בסיפור שלך... מאוד ממחיש את המלכודת תודה ונשתמע

בשמחה

מצטער על העיכוב.... לא הייתי מקוון לזמן מה. אז ככה.... לסדנה הראשונה הגעתי סקפטי ביותר, וכמובן, יצאתי ממנה לא מעשן מאושר ומלא בטחון עצמי. מספר חודשים לאחר מכן, עקב בטחון עצמי מופרז ומחשבה לקויה שסגריה אחת לא תשנה כלום....חזרתי לעשן ומצאתי את דרכי במהרה לסדנת החיזוק. סדנת החיזוק עברה נפלא והמחישה לי את הטעות , שאין דבר כזה "סיגריה אחת" או סיגריה בודדת".... שוב יצאתי לדרכי כלא מעשן מאושר.... ואז, ברגע קצת קשה, מספר שבועות לאחר מכן , עקב משברונצ'יק... ללא מחשבה, הדלקתי שוב סיגריה שכמובן לא הקלה על התחושה הקשה שהיתי שרוי בה אלה רק הורידה אותי למטה ודרדרה אותי לחזור ולצרוך את מקלות הרעל המסריחות. למרות שידעתי, שהבנתי, שהפנמתי ....שאין בה כלום, ושהיא לא תעזור לי לעבור את המשבר ורק תדרדר אותי, בכל זאת, ללא מחשבה וללא שום שיקול דעת, הדלקתי. כעת, לאחר עוד סדנה...... (כן , כן , עוד אחת...
) אני כבר לא שאנן אני מודע מאוד למלכודת יודע שלא יעזור כלום , ושמשמעותה של השכטה הבאה תהייה עישון לכל החיים... אני יודע שאני לא מוותר על כלום. ההפך הוא הנכון.... ולך אורית, אמרתי לך שם, ואומר לך גם כאן, תודה על שלוות הנפש שלך, על הידע, על המקצוענות, על הנועם, על הסבלנות. השתנית מהסדנה הראשונה שלי לזו האחרונה. תודה לך על שהפכת אותי ללא מעשן מאושר ומודע! אני עדיין חושב ולפעמים גם רוצה סיגריה, אולם בזכות הדרכתך ובזכות השיטה של אלן קאר, המחשבות והרצונות הללו מתמעטים ונחלשים והופכים אט אט לכלום. ההבנה שהמחשבות הללו יכולות לצוץ לפעמים ושאין בכך שום דבר רע או חריג, עוזרת מאוד להתמודדות איתן. בהצלחה לכולם.

למעלה