שלום לכולם

אביגיל70

New member
שלום לכולם

לנירי יש דלקת ריאות ואריאלה אחותי בקשה שתתפללו במיוחד היום. יש היום 13 דקות של עת רצון פעם ב-9- שנים משעה 13-43 עד 13-56 בצהריים אנא תתפללו היא בקשה ממני למסור לכם תודה מראש מלאכים בשורות טובות לכולם

אביגיל70

New member
אם יש לכם ספר תהילים

זה מצוין לפחות לקרוא 5 מזמורים אם אפשר לא חשוב איזה העיקר לכוון לנירי תודה ותזכו למצוות

ענתי44

New member
תמסרי לאריאלה

את אהבתי. קראתי 7 פרקים כולל פרק כ שאריאלה ביקשה. מקווה שיהיו במהרה בשורות טובות.

חזרתי מסורוקה ,הבאתי מכונת גילוח וידידה שלו

גילחה אותו ושמה לו בושם וקרם גילוח שהוא אוהב וניר נושם בהנאה ופותח עיניים ואף לאחרונה מפהק תודה ענתי אחותי המתוקה ,כל המתפלל על חברו נענה תחילה,

zs1957

New member
קראתי 5 מזמורי תהילים

דברתי הערב עם אריאלה,ניר פוקח את עיניו מפהק עדיין בדלקת ריאות מקבל אנטיביוטיקה. ביום ראשון אריאלה תדע אם יועבר לשיקום בתה"ש אן לא תבקש לוינשטיין. בית החולים מעונים להשלחו לשיקום בהקדם. נקווה שניר יפקח את עיניו יחלים המדלקת ריאות ויתעורר מהתרדמת במהרה. מאחלת לאריאלה שיקום מהיר לניר בתל השומר זהבה

לא ידעתי ואני שר כתפילה "אשא עיני להרים מאין

יבוא עזרי". זה כמעט בלתי נמנע להדבק ממשהו בבית חולים כשנמצאים תקופה ארוכה, אבל אין ולא היתה ברירה אחרת.

../images/Emo9.gifהשיר כתפילה עוד יותר טוב זוהי תפילה

רצויה לפני ה' יתברך תודה יענקלה אחי הגדול

אגסיל

New member
התפילה - אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי

נמצאת אצלי כ-פאנטון בטלפון הנייד שלי. אחד מנכדי שמו עזרי מתוך התפילה הנ"ל. כל מי שצלצל אלי לאחרונה בודאי שמע את התפילה אצלי בטלפון. מאחלת לניר רפואה שלמה ומהירה.

שמעתי את השיר-תפילה הזה בראשית שנות ה 1960

כבר בפעם הראשונה ששמעתי היתה לי הרגשה שהוא קיים המון שנים. הרב קרליבך ז"ל לא היה כל כך מפורסם באותן שנים אבל הוא הגיע וערך הופעה בבית ויצו. אני התרשמתי בהנעימות שלו מאד מאד ועד היום אני חסיד חילוני שלו.

../images/Emo24.gif ענק שולחת לכן, אריאלה ואביגיל

מקווה שנירי יפתח את עניו ויחזור אליכן במהרה, כולנו מתפללים פה לשלומו, בשורות טובות, ניצה.

למעלה