שלום לכולם!

שלום לכולם!

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על כרטיס מסך- geforce 3 ti500 128ddr? אני רוצה לקנות אותו, אין לי הרבה תקציב- 1200 ש"ח+- רציתי לדעת אם הוא כרטיס טוב שיענה על צרכי כגיימר... יש לכם עוד הצעות לכרטיסי מסך טובים? נ.ב- יש לי פנטיום 3 1000 מג"ה, 192 sdram. תודה רבה לכולם...

בכיאת אנשים,

אני צריך המלצה דחוף... איזה כרטיס מסך אתם מציעים לי בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה טוב? חשבתי על אחד מכרטיסי ה-TI של geforce3 . מה אתם אומרים? בבקשה זה דחוף מאוד!

בכיאת אנשים,

אני צריך המלצה דחוף... איזה כרטיס מסך אתם מציעים לי בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה טוב? חשבתי על אחד מכרטיסי ה-TI של geforce3 . מה אתם אומרים? בבקשה זה דחוף מאוד!

פורום מ-ת!

מידע אנשים, מידע! את מבינים בכרטיסי מסך? או לא? עוד כרטיס: msi geforce4 ti4200 td128 בבקשה, זה דחוף מאוד!

yanivfel

New member
מת? למה לא מספרי לי פה כלום... ../images/Emo13.gif

באמת נורא חכם מצידך להכנס לפורום גרפיקה ודפוס ולשאול אודות חומרה (כרטיס מסך). טוב שאתה לא הולך לקנות מצלמה בחנות ירקות אצל הירקן... אח אומלל שלי,
אתה ליצן! תגדל תבין... בהצלחה!

../images/Emo24.gif

כל כך הרבה נושאים של פורומיפ... לא ידעתי במה לבחור... ראיתי גרפיקה, חשבתי גרפיקה...
יש לי עוד הרבה מה ללמוד, ולגדול... בכל זאת, יש המלצות וביקורת אישית שלך לגבי ה geforce 4? תודה

ארו

New member
נו טוב,

ה-4 הוא כרטיס מדהים. את ה-3 לא כדאי לקנות בכלל. לא בהשוואה ל-4. יש לי GF4, 4400 והוא ענק ! שווה כל אגורה. בהצלחה

למעלה