שלום לכולם

m i c h a l 4 2

New member
שלום לכולם

אני וחבר שלי עומדים לחגוג 3 שנים ביחד. רציתי לשאול אתכם יש לכם רעיון למתנה צנועה ומקורית או אפילו ללכת לאנשהו כדי לחגוג את המאורע. תודה רבה!

KarinDi

New member
עוד פרטים

בני כמה אתם? מה התקציב שלך? מה אתם בד"כ אוהבים לעשות ביחד? מה אתם עושים בחיים?

m i c h a l 4 2

New member
תשובה

אנחנו בני 23. התקציב הוא בסביבות ה-200 ש"ח. אנחנו אוהבים לאכול בעיקר ושנינו סטודנטים.

דוריק30

New member
אוכל....../images/Emo212.gif../images/Emo21.gif

מה דעתך שתכינו ארוחה סביב מזון מסוים או לפי עדה או ארץ ארוחה שתהייה מורכבת מהאוכל שאתם אוהבים ארוחה בסגנון קרב סכינים- קונים מוצרים לא קשורים וצריך לאלתר אולי סדנת אוכל? מישהו שיבוא ויבשל עבורכם? ללכת למסעדה בסגנון שונה ממה שאתם רגילים ללכת למסעדה אינטימית ולשחק משחק, כמו משפטים מהשרוול, חידות נוסטלגיות שקשורות אליכם ואפשר לחשוב על עוד רעיונות פיקניק? איכשהוא נתפסתי לעניין האוכל ולא התייחסתי למתנה האם אני בכלל בכיוון?

KarinDi

New member
עוד רעיונות

דוריק הציעה רעיונות מקסימים. מנסה להוסיף עוד כמה שלא קשורים לאוכל: - מצפה כוכבים - ללכת לגן חיות - סרט ב-VIP - להכין משחק לוח - מתנה בסגנון "10 דברים שאני אוהבת אצלך" - מתנה לפי הא'-ב' (אפשר לעשות גם שילוב של יום כיף ומתנות לפי זה, יש לי רשימה...) - אלבום מעוצב - ערב פעילות זוגי (יש כאן בעמוד הזה שרשור עם לא מעט רעיונות) - לקנות DVD של הופעה שהייתם רוצים לראות ולעשות הופעה בבית- עם חושך, שמיכה על הרצפה, לחמניה-עם-נקניקיה וכל מה שיש בהופעה. - יום "מסביב לעולם" משהו בכיוון?

למעלה