שלום לכולם

הסתייגות לדבריך נט5

קודם כול אתה באמת מאמין שניתן להוציא 4000 ש"ח לחודש על ילד ב) היא ( הבחורה ) אמרה כמה הוא מרוויח ועם זה הוא מפרנס תאומים משכנתא וכו' רוב הזמן גם הילדה אצלם אז על מה לשלם מזונות תראה אני קונה ג'ינסים 3 ב100 בשוק הכרמל אחי הוא סטייליסט שקונה ארמני ב600 ש"ח ומתקן אותו ( מידה אישית ב100 ש"ח ) הוא מרויח משכורת ממוצעת והוא רווק יש נשים שפשוט בשם החוק אחרי שמתגרשות הן פשוט זוכות בפיס ולפי תפישת חנה בית הלחמי פשוט תקנה לעצמה ורסצ'ה ארמני או כול מה שרואים בערוץ האופנה והגרוש עם התאומים פשוט יצטרך במקום 3 ב100 להתדרדר לשוק הפשפשים לוינטאג' דבר שיגרום למתחים עם אישתו ויוביל חלילה לגירושין והבחור יצטרך לא רק לשלם לגרושה אלא גם לתאומים אני מאוד מקווה שהגרושה לא תעשה את זה ושהוא יקבל משמורת אגב יש חנויות זולות וחוק חינוך חובה חינם ומעונות ויצו ונעמת גם ברעננה

mishelli

New member
שמחה שנהנית מהחופשה

איך היה?. יש לי בעיה עם העדכונים מהפורום הזה. מפורומים אחרים אני מקבלת עדכונים. כשאני מנסה שוב, כתוב שמהכתובת הזאת כבר ביקשו עדכונים.

תודה רבה

כפי שאמרתי רעננה, מקווה שלא אשחק מהר עד הפעם הבאה... חשוב לתת הרפיה לגוף ולנפש בייחוד כשמנהלים מאבק/ים.לא חייבים להוציא הרבה כספים או חופשה ארוכה - גם לשבת על כוס קפה בחוף הים או פיקניק בחורשה הקרובה לבית או בגינה הציבורית בשעות הפנאי - זו חופשה קטנה. לפני "החופשה" צריך להתנתק מהכול - לחשוב שאין שום בעיה, שמה שלא הצלחנו לפתור עד כה, יישאר כך וזהו זה, להוריד דרישות מעצמנו ולהשלים עם מציאות פחות טובה. כך ניתן להוריד לחץ. אחרי ההפוגה הקצרה צריך שוב "להיכנס" לתוך הבעיה, לעובי הקורה ואין מה לעשות, הלחץ מתחיל. זאת התיאוריה שלי, בייחוד לכל האמהות, את חוזרת מהעבודה והבית מבולגן? לא נורא! קחי את הילדים עם שיעורי הבית שלהם, או עם ספר טוב בשבילם וצאי לגינה שיש בה גם מעט פרטיות. הכינו שם שיעורי בית, זה גם בילוי וגם עבודה וגם הרפיה. כשהילדים משתוללים על הדשא או על החול (לאחר שסיימו שיעורים) את יכולה להתרכז כמה דקות עם עצמך, מעט הרפיה (שלא לומר מדיטציה) ואת מרגישה אחרת. אפשר לצאת החוצה גם עם ארוחת הערב. עדיף להישאר עם בית מבולגן ולאכול כריכים במקום ארוחה מבושלת - אבל לבלות עם הילדים ובכלל. לגבי שאלתך השניה, אני לא אלופה בטכנולוגיה, אבל אברר בהנהלת המרכזית בשבילך.

למעלה