שלום לכולם

peter r

New member
שלום לכולם

בטח נמאס לכם כבר לשמוע את השאלה הזו אבל אולי בכל זאת עוד פעם אחת... בתור חובב ספורט מושבע החלטתי להכנס לתחום הרולר באופן רציני אינני חדש בתחום אך עם זאת ממש לא הייתי קורא לעצמי רוכב מנוסה. אני מעוניין לבצע רכישה של רולר מהשורה הראשונה כשהקו המנחה הוא מהירות ומרחק (לא מתכוון לבצע איתם תעלולי אקרובטיקה) התקציב הוא עד 1000$. מודה לכם מראש על העזרה.

1000$???

זה הרבה יותר זול ופשוט. עד 1000 ש''ח, תוכל לצאת עם רולר מעולה להחליק ללמוד ולהנות, במיוחד לאור העבודה שציינת שאתה לא הולך להישתולל. כנס לאחת החנויות שמופיעות פה, בלינקים וקנה לך זוג שיושב ותופס לך את הרגל הכי טוב. תיתרחק כמו מאש, מחברות מדבקה. להלן החברות המובילות בתחום שכדאי לך להתחיל איתם, לפי סדר רנדומלי: roces rollerblade k2 Fila powerslide בהצלחה!

yoavgur

New member
מהירות ומרחק

אם המטרה היא מהירות ומרחק, אל תקנה רולר עם גלגלים קטנים מ- 84 מ"מ. מצד שני, היות ואתה לא "רוכב מנוסה" כמו שהגדרת את זה, הייתי מוציא מכלל אפשרות גלגלים בקוטר 100 או 110 מ"מ. באופן כללי - קח את הקוטר הגדול ביותר שלא פוגע ביציבות שלך. כמה דגמים אפשריים לדוגמא: - K2 Moto 84 - K2 Moto 90 - Rollerblate Spark Pro - Rollerblade Crossfire XT - Rollerblade Speedmachine 90 אם התקציב הוא 1000$, אולי תחלק אותו לשניים, תקנה רולר עם גלגלים 90 מ"מ בחצי מהכסף, וכשתרגיש שאתה מוכן תקנה דגם עם גלגלים של 100 או 110 בחצי השני. My 2 cents...

למעלה