שלום לכולם..

Amber68

New member
שלום לכולם..

אני מתחילה אוטוטו ללמוד במסלול המשולב למתמטיקה פיזיקה באוניברסיטת ת"א, ורציתי לשאול אם יש לכם טיפים בשבילי.. אני מניחה שהשנה הראשונה היא תמיד קצת הלם, אבל אשמח לשמוע התרשמות ממקור ראשון של סטודנטים לתואר הזה כאן ובכלל סטודטנים לפיסיקה בת"א [נהנים מהלימודים? הקורסים מעניינים? איך העומס?].. תודה מראש ויום טוב :) אביה.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
....

תואר קשה ומעניין, בסמסטר הראשון אין הרבה קורסים מעניינים שזכורים לי לטוב, זה בעיקר סמסטר של הסתגלות ללימודים ולהטמיע את היסודות של המתמטיקה והפיזיקה, או במילים אחרות להשלים את הידע שאין לנו בגלל התיכון. מכיוון שאת בחורה, תצפי לבקשות לצילום המחברת שלך מסטודנטים אחרים. אל תדאגי כל מי שסיים את השנה הראשונה, ועוד לא רצה להתאבד בשנה ב' (גם אם הוא רצה ולא הצליח), יסיים את התואר, גם אם לא ב-3 שנים, הוא יסיים.

Amber68

New member
משעשע:)

בינתיים קיבלתי מערכת והיא באמת נראית עמוסה. באשר למחברות, לא נראה לי שזה יקרה כי למרות שאני בחורה הכתב-יד שלי פשוט נוראי.. אתה גם לקחת את המסלול הזה? באיזו שנה אתה?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ד"א אני לא יודע עד כמה המציאות משעשעת, אבל

אני מניח שאפשר להסתכל על זה ככה. (-:

Rus Almighty

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

עצם הבחירה במתמטיקה-פיזיקה היא ויתור על החיים. כל אחד מהמקצועות בפני עצמו לא מורכב אבל השילוב יכול להיות קשה יותר כי זה בערך פי 1.5 יותר עומס. יש קורסים סבבה ויש כאלה שלא , הכל תלוי מרצה(ורוב המרצים הם מעולים ויודעים ללמד, בפיסיקה). לדעתי הכי חשוב להגיע לכל השיעורים ולעשות את כל השיעורי בית לבד בסמסטר הראשון לפחות(זה יעזור להסתגל). ודבר נוסף,מפני שאת לוקחת מסלול קשה אז עדיף לדאוג לרפרנסים לשיעורי בית מראש כי ספק שתוכלי להתמודד עם כל העומס של שיעורי בית אם את רוצה חיים.

Amber68

New member
תודה!

אני אאמץ את הטיפים שנתת

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ד"א תגיד יש לך פתרונות של תרגילים + תרגילים

בקורסים קוונטים 2, מבוא למצב מוצק וחלקיקים וגרעין שאתה יכול לשלוח לי? תשלח לי במסר אם יש לך ואני אשלח לך אימייל כדי לשלוח את הקבצים. תודה מראש.

למעלה