שלום לכולם..

blacksnow1

New member
שלום לכולם..

מוצאת את עצמי חוזרת אליכם פעם שנייה כבר, אני קוראת את הספר "גלגולים קודמים-ריפוי עתידי" של סילביה בראון..אמא שלי סובלת מכאבים בירך כבר שנים,אף רופא לא הצליח לאבחן את הבעיה,חשבתי לעצמי האם אפשר למצוא מטפלים ברגרסיה בארצינו? אשמח לתשובות..תודה מראש! נטע

רותי 11

New member
היי מתוקה

בהחלט יש הרבהמטפלים ברגרסיה בארץ (אניאחת מהם) שנית תלוי מאיזה מקום את בארץ. ושנית לגבי הבעיה של אמא שלך יכול להיות שאת צריכה לבדוק בתקשור מאיפה נובעת הבעיה ואם היא צריכה שחזור.

blacksnow1

New member
את יכולה אולי להרחיב?

מה זה אומר תקשור? רותי איפה את נמצאת? איזור הצפון,אפילו לאיזור המרכז נראה לי שזה יסתדר..ושוב תודה!

רותי 11

New member
מתוקה

תקשור זאת בדיקה מול ההדרכות שלנו שלא נמצאות כמובן בגוף פיזי, מולם אפשר לבדוק מה מקור הבעיה ומה הכי מומלץ כדרך טיפול יכול להיות שהם ימליצו על שחזור ויכול להיות שהם ימליצו על טיפול אנרגטי או כל דבר אחר. אני אישית נמצאת במרכז

well being

New member
ככה זה מתחילים לקרוא קצת ועולם שלם מתגלה

תשארי איתנו פה בפורום ותחשפי להרבה דברים ממליצה לך גם לקרוא את "ארבע עקרונות הבריאה" וכמובן-החלמה מלאה לאמא שלך, זו שנה חדשה ואפשרויות חדשות רבות מתגלות

ינוקא1

New member
היי.

יש המון שיטות ריפוי , והממסד הרפואי לא מכיר את כולן. באשר לטיפול בשחזור גלגולים - השאלה היא האם זה מתאים לאמא שלך ? זה שאת בחורה "רוחנית" וזה נשמע לך נהדר , לא אומר שגם לאמא שלך זו שיטת טיפול מתאימה. אני אישית מאוד ממליץ על דיקור , עיסוי וחימום באינפרא אדם למקרים אורטופדיים. גם חשוב לדעת מה האבחון המדויק של הרופאים עבור אימך. "לא מצאו את הסיבה" זה כללי מידי.

blacksnow1

New member
,תודה על העזרה וההמלצות..

אמא שלי עברה כל בדיקה אפשרית שהרפואה המודרנית יכלה להציע לה,עברה דיקור נתנו לה משחות טבעיות למינהן,היא אפילו הלכה לבחור שלימד אותה יציבה נכונה,מתוך מחשבה שאולי יציבה לא נכונה היא זו שבמשך השנים גרמה לה את הכאב הזה במפרק הירך,עכשיו,אומנם אני קוראת ספרים ומנסה למצוא את דרכי ואמונתי בעולם זה,אבל קטונתי. זה שאני בחורה "רוחנית" כמו שציינת,זה בהחלט נהדר, אך הסיבה שאני כאן היא לא בגלל הרוחניות שלי אלא כדי לנסות למצוא לאמא שלי איזשהי עזרה ואולי מכיוון שאף אחד עדיין לא המליץ לה עליו. עניין הגלגולים התחבר לי עם בעיה שלא מוסברת בגלגול הזה וחשבתי שאולי זה הכיוון,אני בהחלט מאמינה שדברים לא באים אלינו סתם ולכן גם הרעיון הזה. רותי אשמח אם תשלחי לי טלפון ליצור עימך קשר. מאחלת לכם שנה נהדרת ומלאת נתינה.

למעלה