שלום לכולם

perry2

New member
שלום לכולם

התחלתי בטיפול תרופתי באנפרניל לפני כחודש וחצי לאחר תקופה קשה ואני לאט לאט מתחיל להרגיש את ההשפעה החיובית של התרופה עליי והחיים חוזרים למסלולם בהדרגה,אבל דבר אחד מאוד מפריע לי וזאת העובדה שהרבה אנשים שניסו תרופות דאגו להתריע בפניי שהתרופות הללו גורמות לרגשות שטוחים וכהים.עקב המצב בו הייתי(דיכאון עמוק)רגשות היו ממני והלאה אבל עכשיו שהמצב משתפר התופעה הזאת מתחילה להציק לי קצת...מישהו מכיר משהו כזה?שהרגש נפגע על ידי תרופות והכל כאילו חלף לידו ולא נגע בו? תודה מראש על התגובות.

אבי 122

New member
תרופות

ערב טוב אנשים שונים מגיבים לתרופות- באופן שונה אם התרופה מיטבה איתך- אז זכית אתה צריך להיות מרוצה ואין טעם להכנס למחקר שממנו תוכל ללמוד איך התרופה השפיעה על אנשים אחרים. בהצלחה אבי

perry2

New member
הי

אינני סובל מocd(למרות שבזמן דכאון היו לי אי אילו מחשבות טורדניות שהציקו לי) .קיבלתי את התרופה כנגד דכאון לאחר שתרופות אחרות לא עבדו.תודה על תגובתך אבל מניעת החפירה כביכול איננה הבעיה שלי,אלא הגם השטחת הרגשות היא חלק מתופעת לוואי או כחלק מפעולת התרופה הרצויה.זה מה שאינני מבין ועל כן מחפש על כך תשובה.ורצוי רצינית ורלוונטית אם אפשר

main231

New member
כמו שאתה רואה

התרופות לא פותרות את הבעיה אלא מקלות על סימפטומים צריך לעזור לתרופות לעזור לך להשתקם יש לך סל שיקום?

perry2

New member
מממ

סל שיקום?לא אני עובד ומתפקד תודה לאל,והטיפול שלי נעשה באופן פרטי לחלוטין רק שהרופאה שלי בארצות הברית כרגע ואין לי עם מי להתייעץ.מצבי הכלכלי לא רע בנתיים כך שאני לא ממש צריך עזרה מהמדינה....תודה בכל אופן על התגובה מיין.

main231

New member
אני לא מדבר

בהכרח על עזרה כספית יש לך טיפול בשיחות בבקשה בכל אופן

withoutaname

New member
לי זה קרה

אני מרגישה בכלליות שיש בי הרבה פחות עומק מפעם, מהסיבה הפשוטה שאני חושבת פחות על דברים, כי זה מה שהתרופות עושות - גורמות לך פחות לחשוב, פחות לנתח, וכך פחות להכנס לחרדה. ככה זה לפחות נראה לי. גם היו לי פעמים שהרגשתי כאילו אני לא מרגישה כלום יותר. זו תופעה די נפוצה. וכן זה מציק...

perry2

New member
היי

טופלתי ברסיטל 20 מ'ג כמה שנים וממש לא הייתה לו תופעה כזאת. מוזר,זה לא "מציק"זאת הרגשה ממש נוראית של מלאכותיות, ושל רגשות חסומים לחלוטין.אין לי הנאה כמעט וגם לא עצב מכלום והראש מרגיש ריק לגמרי.נכון שאני פחות חופר במצב.אבל אני מרגיש ממש כמו זומבי.ובמינון נמוך של 75 מיליגרם. הרסיטל היה נהדר וללא תופעות לוואי ועכשיו זה בא.... מפחיד ומדכא.

perry2

New member
חשוב לציין

שאני מכיר המון אנשים שנוטלים כדורים מסוג זה וכולם מרגישים נהדר,וללא שום בעיות והתרופות מאוד עזרו להם,גם במינונים מאוד מאוד גבוהים.אוףףףףף הרופאה שלי חוזרת רק עוד שבועיים

אמא11

New member
פרי יקר

אולי כדאי לך לשאול בפורום שבו עונה פסיכיאטר. ערב טוב תמי

למעלה