שלום לכולם

שלום לכולם

שלום צופים יקרים, אני מאוד מודה ומעריכה את תמיכתם עד היום. באמת ריגשתם אותי. חוויה אדירה, נהנתי מאוד והייתי מאוד עצובה לעזוב. אולי בעזרתכם אני עוד אחזור למעבדה ויעשה קצת סדר בבלאגן. נשיקות!!!

דר היקרה!!

אני מקווה שזו אכן את ושתקראי את ההודעה שלי כל כך התעצבתי שעזבת וגם החברים המגודלים עצובים עדיין לא עיקלתי את זה ואני מאוד רוצה שתחזרי את מקסימה ושובת לב ומאחלת לך רק טוב מקווה מאוד שתחזרי!!!!!

שיר ב1

New member
סתם שתדעי:

הפרטים של זאתי שקוראים לה ''דר קמינסקי'' בפורום הם : שם: קמינסקי דר גר/ה ב: אזור השרון גיל: 11

אם זו באמת את אז את מדהימהההה

תחזרי זה לא יפה מה שעשו לך וזה גם לא הגיוני אני ועוד מלא אחרים הצבענו כדי להעלות לך תנקודות זה ממש לא הגיוני וחוץ מזה היו מגיעות לך לפחות איזה 200 נקודות מאתמול ולא נתנו לך אותם זה ממש לא יפה ולא פייר

אה ודר את מדהימה ואני בכיתי שהלכת בכיתי ממששש

מקווה מאוד שתחזרי את ממש טובת לב ואנושית חולה עלייך אם זו באמת את אז נשיקות =] מקווה שתחזרי

לדרוש המושלמת! בבקשה תעני לי!!!!!

לדרוש! גם אני גרה בהרצליה פיתוח ואני מעריצה אותך מהרגע הראשון!! אני הצבעתי לך כדי שתקבלי דברים עד 01:00 בבוקר!! אני הייתי כ"כ עצובה שהחליפו אותך במורן הפרחה(הנה הדבר הראשון שהיא אמרה:"אני כאילו.. אני חושבת שכאילו.. אתם צריכים כאילו לראות... את זה כאילו..." היא מאוד אינטיליגנטית.. פחחחחחחחחחחח!!!) אני אעשה הכל בשביל שתחזרי!! בבקשה תגיבי!!! אוהבת מלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דר הקטנה!

zyyhgy

New member
זאת לא דר!

דר לא מפגרת. היא הייתה רושמת אעשה ולא יעשה. בדוק.

למעלה