שלום לכולם

JUN JUN

New member
שלום לכולם

הגעתי לביקור קצר בפורום, חמותי נסעה לטיול ואני קצת יותר פנוייה רק היום לענייני. קודם כל תודה לנייה ששמה את הלינק לבלוג ההכרויות בראש העמוד בכותרת "שדכנית הפורום" אמנם אין לי פנאי בחודש האחרון לכתוב בבלוג ובפורום אבל לא שכחתי אף אחד, אני מקווה לחזור לפעילות מלאה בעוד כשבועיים. מקווה לפגוש את כולם במפגש אצל פרויזון. (פנויים פנויות זה הזמן להגיע ולעשות רושם על השדכנית
, אני מבקשת נוכחות מלאה! ) gamari חבל מאוד לשמוע שאתה לא יכול להגיע!
להתראות ג'ון ג'ון

JUN JUN

New member
וגם...

עד שהחמה תחזור מהטיול, הספקתי לכתוב משהו חדש בבלוג... תגובות יתקבלו בברכה. למי שעוד לא נרשם, הקישור מטה.. ראו חתימה אישית JUN JUN

פרויז1

New member
../images/Emo150.gifנתתי הוראות לגמרי, אדריכל הפורום,

אבל הסגן שלו בעייתי. הוא סטודנט ויכול להחליף רק מ - 20 לחודש. הפרלמנט יצטרך להחליף סגן לגמרי מהר מאוד. הארוע הבא יתואם איתו מראש.

היי פרויז........

אם המחליף של ניר יכול להחליף רק מה - 20 לחודש אז ניתן להיפגש כולנו בהאנגר בהופעה של אומיד (כאמור ב20/08/09) ולהשאיר את המפגש אצלך למועד אחר...... מה אתה לומר? ותודה רבה על ההזמנה אליך - לביתך!!!
יום אהבה מלא אהבה ושמחה ליה

פרויז1

New member
ההצעה לדחות אצלי - נדחית !../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

כי היו מספר נסיונות לארגן מפגש - ואף אחת לא צלח. הפעם : יהיה מפגש כפי שנקבע - ויהי מה. ידידי גמרי יהיה במפגש הבא, כי המועד יתואם איתו מראש !!!

פרויז1

New member
אחרי המפגש אצלי, תוכלי לנסות שוב

לארגן מפגש. צריך משהו שימשוך. שיבואו.

gamari

New member
ותצטלמו

הכי חשוב תמונות. אגב, השלמתי את המאמר של הרפואה העממית

למעלה