שלום לכולם

assafcohen1

New member
שלום לכולם

זו תקופה ארוכה שאני מגלגל במוחי רעיון, שעיקרו תוכנית לבתי הספר בנושא הומואים, לסביות, וכל מה שביניהם. הכוונה היא להיכנס לכיתות- לדבר על הנושא בכלליות, על הומואים וצבא, להיות אוזן קשבת, להשאיר מספרי טלפון. ועל כן הייתי רוצה לשאול אתכם כמה שאלות- תרגישו חופשי לתייחס או כאן או במסרים. 1. בכלליות, מה דעתכם על הרעיון? 2. לאילו כיתות כדאי להכנס? 3. על מה אתם הייתם מדברים? 4. איזה מידע היתם רוצים לקבל? 5. איך לדעתכם יהיו התגובות בכיתה כשישמעו "על איזה נושא נדבר היום"? 6. האם הייתם מתקשרים לבחור שהיה משאיר טלפון? 7. היש מי מכם שהיה רוצה לעזור, כולל קשרים במשרד חינוך, בחיל חינוך, בתי הספר שבו למדתם או עדיין לומדים, בבניית תוכנת מתאימה, בכניסה לכיתות, ובכל נושא ורעיון שעולה ל רוחיכם. בחודשים הקרובים אני אחזור לארץ וכל מי שירצה לעזור מוזמן אלי הביתה לקפה וגפילטעפיש... אסף

eig

New member
למה שלא תצטרף לדבר קיים ?

אסף, הרעיון שהעלת מצויין ואף הכרחי. ועל כן קיים מנגנון שלם של צוות עובדים סוצאיליים, אנשי חינוך ומתנדבים רבים שעוברים הכשרה בנושא. הגוף הזה (שאני לא זוכר את שמו) עובד מטעם האגודה להומואים ולסביות, מזה שנים רבות מאוד, ולו יש את הקשרים הנחוצים להכניס תכנים אילו לבית הספר. ומצד שני יש לו אנשי מקצוע שיכולים לתת מענה לפונים. אך תשכח שישנן בעיות שאתה כאיש עם אכפתיות אך ללא סמכות מקצועית לא ממש יכול לעזור , ובמקרה כזה אולי זה רק יפריח תקוות שווא אצל הפונה. לכן אני ממליץ לך פשוט לפנות לגוף הזה ולהתנדב. אם תרצה אני אעביר לך את מספר הטלפון שלהם, הוא פשוט לא עלי כרגע

Anatu§h

New member
תמיד הורסים לי... ../images/Emo11.gif

אפילו אמא יודעת ! תשאלו את מי שבא לכם ! אני חשבתי על זה קודם... בכל אופן, בינתיים זה עוד בשלב הרעיוני (כמה חבל שאצלי זה תמיד נתקע ב"רעיון") אבל צריך לפתוח במגעים עם האגודה וגופים במשרד החינוך כמו שאמרת.. צור קשר...

augustus

New member
נזכרתי ...

שגם לקל"ף יש שירות הרצאות. חבר טוב שלי פעיל שם, והוא אמר שהם אפילו מתגמלים את המרצים.

assafcohen1

New member
thank you all

if you can send me the phone number i will be glad, you have my e mail in my oersonal card. still, guys... if someone wants to help do something together, that will be great- just write me. and i do think that someone who comes and talk from his experience can be better from all the social worker an psycologist (though i want to be one some day) have a great day all of you, take care... assaf

assafcohen1

New member
thank you all

if you can send me the phone number i will be glad, you have my e mail in my oersonal card. still, guys... if someone wants to help do something together, that will be great- just write me. and i do think that someone who comes and talk from his experience can be better from all the social worker an psycologist (though i want to be one some day) have a great day all of you, take care... assaf

rolig

New member
חושן

יש קבוצה של האגודה שנקראת חושן שעורכת הרצאות בבתי ספר. האגודה גם עושה הכשרה והכוונה למתנדבים שמעוניינים להצטרף. לדעתי, יש חשיבות גבוהה להרצאות כאלו. יש הרבה מאד ילדים שצריכים לדעת שהם לא לבד בעולם, ויש אנשים שלא אבדו את המשפחה והחברים שלהם בגלל שהם גילו שיש להם נטיה מינית שונה. שלא לדבר על כל שאר הילדים שעדיין משתמשים במילה הומו כקללה, וזה יעשה להם טוב לראות מאחורי הכותרת הזו יכול לעמוד בן אדם נורמלי.

למעלה