שלום לכולם

Honey girl17

New member
שלום לכולם

כרגע אני מתלבטת בין 2 מקצועות מתחום מדעי החברה. פסיכולוגיה וקרימינולוגיה ממבט ראשון פסיכולוגיה הוא מקצוע יותר "נחשב" אך בהתחשב בנתונים, אני שוקלת את הדבר בכובד ראש. למקצוע הקרימינולוגיה אני יכולה להתקבל בבר אילן וללמוד 2 תארים. לפסיכולוגיה אצטרך ללמוד את התואר הראשון באוני' הפתוחה ואח"כ להגיש מועמדות לתואר שני בבר אילן. קרימינולוגיה, כפי ששמעתי, הוא מקצוע שאין בו כ"כ הרבה עבודה. פסיכולוגיה מאידך, הוא מקצוע מאד מאד קשה...וגם להתקבל לתואר שני זה לא פשוט כלל. מה דעתכם? תודה מראש לעונים.

קריירה

הי, עולה מהודעתך ההתייחסות בעיקר להבטים טכניים הקשורים להמשך קבלה ויוקרה וקצת חסר לי- מה את רוצה לעשות אחרי הלימודים? מה מעניין אותך להיות בעוד מספר שנים? איפה את רואה את עצמך מתפתחת? מי קהל היעד איתו תרצי לעבוד? מה יש עוד בין שני המקצועות הללו שגורמים לך להתלבט? אשמח להמשיך ולסייע, בברכה אילת לבנון

AVPN

New member
פסיכולוגיה

יש לך גם אפשרות ללמוד פסיכולוגיה וקרימינולוגיה ביחד במכללת יהודה ושומרון. ככה תצאי עם תואר שיאפשר לך להמשיך לתואר שני בכל אחד מהתחומים. אבל שלא תהיה לך טעות- תואר בפסיכולוגיה/קרימינולוגיה לא שווה כלום בלי תואר שני, לא משנה היכן למדת.

למעלה