שלום לכולם

שלום לכולם

אני די חדשה פה למרות שמדי פעם אני מעיינת בהודעות. אני מאוד כועסת על ההורים שלי למרות שאולי או כנראה גם לי יש צד בעניין. אני לא מעוניינת לפרט כרגע מה הסיבה אבל הייתי רוצה קצת עזרה עם איך להתמודד עם המצב ברוך ובהבנה ולא ממקום של כעס, אטימות ותסכול... איך מתגברים על כל הכעס והאכזבה ומתעלים על זה? אשמח לתגובות :)

רותי 11

New member
אשטנגה11111 מתוקה

הדבר הראשון שלדעתי את צריכה להתחיל ולעשות זה להתבונן מהצד על מערכת היחסים שלך מולם שימי לב באיזה נקודות רגישות הם נוגעים לך שמעלים בך כעס ותרעומת, לאחר שתשימי לב לזאת תביני את השיעור שהם מנסים ללמד אותך בחיים האלה, להבין שאת בחרת בהם (נשמע תמוה?) והייתה לכך סיבה טובה מאוד בכל אופן לנשמתך. כמובן לצאת החוצה מהמקום הדרמתי בחיים ולראות את הדברים ממבט שונה, לנסות אולי להבין אותם קצת להבין איך הם גדלו מה הבנות שלנם, וכאשר תראי את הדברים האלה תשתנה ההשקפה שלך אליהם ומן הסתם עם הזמן הגישה שלהם אלייך תשתנה. זה לא קל זה להתחיל לעשות עבודת מודעות, אבל היא חשובה להמשך דרכך בחיים לגבי כל מערכת יחסים שתהיה לך. וכמובן הכי חשוב להבין שמה שהם עושים זה ממקום של אהבה.

רותי 11

New member
ועוד משהו קטן

תביני שהם עושים את הטוב ביותר שהם יכולים לעשות נכון להבנות ולרגשות שלהם. כמו שאת עושה את הטוב ביותר שאת מודעת לו עבור עצמך ועבור אחרים

:)

תודה רבה רותי 11 היה חשוב לי לשמוע ולהיעזר מקווה להצליח לא רק להבין איך צריכים לראות את הסיטואציה, אלא גם לחיות על פי הידע הזה שוב תודה

למעלה