שלום לכולם

L I A T V

New member
שלום לכולם

חבר שלי ואני מתכננים לטוס לסין בין אמצע אוגוסט לאמצע סוף אוקטובר. אנחנו רוצים לעשות את מסלול ה- C אבל מתלבטים מאיזה קצה להתחיל. הבנו שבדרום יותר חם אז עדיף להיות שם יותר לכיוון אוקטובר אז חשבנו להתחיל מבייג'ין אבל אם זה לא משמעותי מבחינת מזג אויר אז אנחנו מעדיפים להתחיל בהונג קונג כדי לסיים בקניות בביג'ין. מה דעתכם? בנוסף, כמה בערך צריכה לעלות טיסה? קיבלנו הצעת מחיר של 1,300 דולר. זה סביר? תודה למי שעונה... ניסינו ב"למטייל" ולא קיבלנו תגובה...

אמצע אוגוסט בהונג קונג - תענוג

אם אתם אוהבים טייפונים, 30+ מעלות, 100% לחות, גשמים עזים, אז אין שום בעיה להתחיל מהונג קונג באמצע אוגוסט. רוב הסיכויים שלא תרצו לצאת מהמזגן. למה לסיים בקניות בבייג'ין ולא לסיים בקניות בהונג קונג דרך אגב? קחו בחשבון גם שה1 באוקטובר הוא חג לאומי בסין, מה שאומר שכל הסינים משתנעים ממקום למקום וגורמים לעומס עצום על כל אמצעי התחבורה.

אני ראיתי טיסה באלעל ב 850 דולר

מופיעה באתר אלעל..... לא נשמע לי כ"כ הגיוני ע"פ שיכול להיות שלתקופה אליה את מכוונת זה יכול להיות. תכנסי לאלעל. אמ.... אני לא הבנתי משהו לגבי הכסף ההונג קונגי מחשבי סוני ואיו נמכרים שם ב19,000 דולר הונקונגי = 2250 דולר אמריקאי. שהם אמורים להיות משהו כמו 9,000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה. ןזה בהחלט הרבה יותר גבוהה מארה"ב באחריות. (יבאתי משם מחשב) אז איפנ הדיבור על כך שהונג קונג ממש זולה???? את הטיעונים אפשר לבדוק בסוני סטייל הונג קונג ואני אשמח להבהרות לגבי זה.......... למקומי אני אשמח לשמוע איפה הכי משתלם לקנות סוני וואיו ויש לי סדרה של שאלות שאלה שאולי חיים בגוואנזו. שאני אפתח בשרשור עם נושא ראוי.

L I A T V

New member
את יכולה להפנות אותי?

חיפשתי באתר של אל על ופניתי לחברות הגדולות ובכולן המחיר יוצא 1300 דולר. גם לנו זה נראה המון... יכול להיות שהסתכלת בטיסה במבצע דרך אל על ספונטני או משהו כזה? ותודה לכל העונים- באמת נתחיל מבייג'ין ונמשיך להונג קונג.

אמ.... עשיתי בירור נוסף וכנראה שאכן טעיתי

בגוגל הפירסום מעביר ישר ללינק שמתייחס ל850 דולר בשביל זה טעיתי. באיסטה ראיתי שמחיר הוא אכן 1300 דולר גבוהה מאוד ולצערי אני חושש שאין יותר זול מזה ביררתי לגביה תאריכים שלי זה יוצא דרך אלעל 1500 דולר אמ... מסוף ספטמבר עד סוף אוקטובר.

L I A T V

New member
כן, כנראה שזה המחיר נכון לעכשיו...

תודה רבה על הבירורים תהנה בטיול!

a q u a 7

New member
נסי באיסתא, יש להם כרטיס להונגקונג ב $995

באלעל באוגוסט , כרטיס שפתוח לשנה (המחיר כולל מסים). זהו כרטיס לבני פחות מ 32. לא כל הסוכנים יודעים על המחיר הזה כך שאם יאמרו לך שאין , תבקשי שיבדקו שוב במחלקה U.

למעלה