שלום לכולם :)

ניר חדש

New member
שלום לכולם :)

הרבה זמן לא הייתי כאן. מה שלום כולם? מקווה שכולם בסדר ושהקיץ מטיב עם כולם! רציתי לספר לכם, שהערב במרכז לתיאטרון בובות בחולון 8 סטודנטים מהקורס "בובה במה" בהנחיתה של הבימאית אופירה ארכוני מעלים ערב בשם "מכושפים" - תיאטרון בובות למבוגרים. כולם מוזמנים לבוא ולראות שתיאטרון בובות זה לא רק לילדים!(וכן... גם אני משתתף חחח). הערב עולה ההצגה בפעם השלישית ואולי גם האחרונה, אז בהחלט כדאי מאוד לבוא. כו כן, כולם מוזמנים להיכנס ללינק המצורף ולראות ראיון קצר שהתפרסם איתי בנוגע לתיאטרון הבובות שלי באתר כלכליסט (וגם בעיתון המודפס) שתהיה שבת שקטה ונעימה ניר

ניר חדש

New member
הנה ההזמנה לערב סוף השנה במרכז לתיאטרון בובות

הערב ב-21:00 במרכז לתיאטרון בובות, רח דוד רמז 13 חולון

לי זה נפתח...את האמת ,התמונות רצו מהר מדי

ובקושי רואים ......או שאני צריכה להחליף משקפיים
מזל טוב למרכז הכי הכי ..........עלה וגדל
דרך צלחה לתלמידים החדשים. באהבה דבי

אבישג ודבי...

לאבישג, אצלי זה נפתח וגם על עוד מחשבים אז כנראה (כמו תמיד) - הבעיה אצלך או כדברי החכמים (והנוטשים) "זה לא אני - זו את..." ולדבי, תודה, המצגת תוחלף במצגת איטית יותר (עם תמונות טובות יותר שיגיעו אלי ביום א') ונעשה נחת גם לשבורי היד (מה קורה עם זה באמת?), לקצרי הרואי ולתשושים נפשית (ופה כוונה לצוות המרכז) רק בשמחות!

לי זה דווקא נפתח ממש בקלות

צפיתי, הסתקרנתי והתבאסתי שאני לא יכול לראות על הבמה
לי באופן אישי היא לא היתה מהירה מדי לאבישג - הייתי עמוס השבוע ולא הצלחתי להגיע לטלפון, אנסה השבוע במהלך או אחרי אחת ההצגות. לדבי - איזה כייף שאת פה ועוד יותר שאת דבי, התגעגעתי לשיחותינו, מיילים זה לא מספיק ובטח לא אותו דבר. שבוע טוב אילן,אבישג, דבי וכל שאר החברים שלי

תודה אילן.

ובכן היד מתאוששת [ללא ניתוח] בעזרת פיזוטרפיה, דיקור והתעמלות . אני מפעילה את האצבעות ומסוגלת להניע אותה לאט לאט...... אך לא להפעיל בובות כמובן....
בוקר טוב , נדבר.......... דבוש

צודקת ולכן...

החלטתי לקרוא לאחת הבלAטות במרכז של שמך. כשתהיי אצלינו, אני אראה לך איזו.

אווווווו איזה אורח, ברוך שובך חבר ../images/Emo24.gif

ראיתי הבוקר את הודעתך אבל מיהרתי להצגה ובכלל זה סוף שבוע עמוס
ככה שלא יכולתי להגיע לראות למרות התמונות שעוררו עניין, סקרנות וביאוס שאני לא אגיע ואראה. אני טועה או שזה אתה הבחור שמתנשק עם בובה וסצינות אחרות בלבוש מינמילי ומחמיא???
גם קראתי את הכתבה ושמחתי עבורך מאוד ( גם בתמונה שם אתה נראה די שונה מניר שפגשתי, חיצונית כמובן ) שמח שאתה פה ומקווה שנשמע ממך יותר המון הצלחה

חסר לך שלא התגעגעת...

ביום רביעי יש לא אחת אלא ארבע סדנאות בעת ובעונה אחת
פשוט כמות ההצעות חייבה לערוך כמה ביחד

ניר חדש

New member
כן זה אני...

הייתה חוויה מדהימה, ומופע די מוצלח אני חושב, לפחות לפי ההרגשה שלי וגם מתגובות שונות שקיבלנו. בינתיים נשאר להנות מהתמונות, ואולי בהמשך חלק מהקטעים שהיו במופע יעלו גם בפסטיבל. נחיה ונראה.

למעלה