שלום לכולם

irit500

New member
שלום לכולם

קוראים לי אירית ואני בת 21 עוד מעט. לצערי הצטרפתי למשפחה. לפני בידיוק 4 חודשים אבא שלי נפטר מארוע מוחי שנגרם בכלל מתסבוכת של משהו בלב.. כבר כמה זמן אני קוראת פה, אבל פשוט לא היו בי את הכוחותלכתוב ולשתף בעצמי. עוברת עליי תקופה ממש לא משהו. קצת שונה מכמה שבועות אחרי שהכל היה ממש טרי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, כי חזרתי לעבוד ואני מתנהלת בסוג של שגרה, אבל עדיין ממש ממש קשה לי. אין יום שזה לא מכה בי שוב ושוב, ועולים לי כל מיני פלאשבקים מהעבר, ומהבי"ח או היום של ההלווויה. מלא פעמים אני נכנסתמזה לדכאון רציני, וקשה לי לצאת מזה. לפעמים אני חושבת לעצמי שזרקו אותי בתוך חיים של מישהו אחר וזה לא החיים שלי.. קראתי פה את הסיפורים של אנשים אחרים, אז רציתי לשתף גם, בתקווה שזה יעזור לי קצת להתמודד.

liron162

New member
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

אבא שלי נפטר לפני חצי שנה מסרטן..גם לי היה בהתחלה קשה לדבר לשתף ועכשיו אחרי שעבר כבר חצי שנה קצת יותר קל לי לשתף אנשים במה שאני מרגישה..אחרי שמאבדים מישהו קרוב קשה לדעת מה אתה רוצה מעצמך ומה קורה סביבך כי החיים משתנים אחרי האובדן וזה מה שקרה לך, לי, ולכל מי שכותב כאן. זה טבעי שקשה לך ושאת לא מעכלת את זה הכל עדין ממש טרי..אין לך לאן למהר נסי לחזור לשגרה שלך לאט לאט. גם לי קורה הרבה פעמים שאני נכנסת למחשבות והן מחזירות אותי ליום של הלוויה ולימים של השבעה. הכאב של האובדן נשאר לכל החיים וזה ימשיך לעלות בך כל מיני זיכרונות אבל לאט לאט תתרגלי לחיות עם זה...

Jesse Ian

New member
זה באמת קשה לצאת מזה

אבל העובדה שאת עובדת יכולה לעזור לך, כשעסוקים אין זמן לדכאונות זה לא יפסיק להיות קשה אף פעם, אני חושבת שפשוט יהיו ימים קלים יותר האושר והשלמות של המשפחה הם כל כך שבריריים שאחרי שנשברו, כבר לא יהיו שלמים יותר אבל אנחנו שורדים לאט, כל יום בעיתו תני לרגעים הקשים להיות, ואל תרגישי רע לתת גם מקום לרגעים השמחים יותר ותמשיכי לכתוב ולספר, זה עוזר להישען על אנשים שחווים אובדן דומה לשלך בהצלחה

natalieov

New member
היי מותק,

שמחה שעשית את הצעד האמיץ הזה וכתבת כאן, זה לא פשוט בכלל בתקופה שבה את נמצאת... אני בטוחה שנוכל לעזור לך, כי רק כאן יש את האנשים שבאמת מבינים אותך ואת מה שאת עוברת... כל הפלשבקים והדיכאונות והמחשבות יעברו לאט לאט, אל תדאגי, זה לגיטימי בהחלט.. זה סוג של התמודדות טובה... את תראי שעם הזמן לא תשכחי אבל יהיה יותר קל להמשיך בחיים יחד עם כל הקשיים האלו... בהצלחה
תמיד תמיד תמיד פה בשבילך! נטלי.

irit500

New member
נטלייייי

תודה מותק אנחנו עוד נדבר בטלפון, כיף גם שאת פה... תודה לכולם, טוב לדעת שיש אנשים שמבינים אותך לצערנו בגלל שהם עברו אותו דבר... וזה באמת קצת מוריד מהלב לספר ולשתף במיוחד עם אנשים שמבינים, כי לפעמים אי אפשר לשמור את זה כבר בפנים...

למעלה