שלום לכולם

lalush3

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה בפורום שמי לילך ואני מחפשת עבודה איכשהו הגעתי לבחור בשם מאסטר אושרי והוא ספר לי שהוא גם מאמן לחינוך נכון וזוגיות ואורך חיים וכו'. הוא שלח לי איזשהו קובץ אני לא מבינה בתחום הזה אבל בין היתר היה בקובץ סעיף על מטלות וענישה אבל זה מרגיש כאילו הוא עושה שטיפת ראש למטופלים שלו והוא אמר שיש כללים קבועים למטרות שונות אנ לא מבינה איך זה עודב כי לי אין ניסיון בזה יש לי שתי שאלות: 1. האם שמעתם על האיש הזה? 2. והא מה שאני רשמתי שזה סגנון של שטיפת מח אשמח אם תוכלו לעזור לי שיהיה לילה טוב

bridges

New member
לא שמעתי ואני ממליץ לך להתרחק

היכן אותו אדם למד אימון אישי? אני לא מכיר אימון אישי שבו מדברים על מטלות וענישה. באימון אישי המתאמנת לוקחת על עצמה משימות. זה תפקיד המתאמנת לקחת אחריות על המשימות ולבצע אותן. על פי הבנתי ענישה נוגדת את תפיסת האחריות של המתאמן. לגבי שטיפת מוח. ממה שאת כתבת לא ברור לי למה את מתכוונת. אנא שלחי לי את הקובץ במסר פרטי ואבדוק את זה. לא ברור לי ממה שכתבת האם חיפשת מאמן אישי ולאיזה מטרה או שפשוט ניתקלת בו כאשר חיפשת עבודה? איך היית רוצה להיעזר בפורום? רונן

lalush3

New member
בוקר טוב :)

נתקלתי בו כשחיפשתי עבודה הוא פשוט שלח לי אימייל כשלחתי את קורות חיי כשאני אגיע הביתה אני אשלח לך אותו את הקובץ שהוא שלח לי גם לי זה נשמע קצת מוזר להעניש על אי עשיית מטלה תראה אני בעצמי לא מבינה בזה דבר אבל מה שכן הגיוני לי שאם אדם בא לשנות בעצמו משהו אז זה לא נעשה דרך כללים קבועים אלא לפי מטלות שהמאמן האישי מקנה בהתאם לדרישה של האדם אבל לדעתי תהיה יותר חכם כשתראה את הקובץ. אני ממש מודה לך אגב אם אתה רואה מסודרים בפרק הראשון הראו אותו(את מאסטר אושרי) שיהיה לך יום מקסים לילך ברהום

ramib6

New member
בוקר טוב

שלום לך לא מכיר שום שיטות של ענישה בהקשר של אימון אישי גם לא תומך בשום שיטה של שטיפת מוח לא נשמע לי טוב . גם בכלל הכינוי הזה "מאסטר" מעלה בי תחושה לא נעימה . שלך רמי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לא נשמע טוב

ענישה היא לא חלק מאימון. בדרך כלל גם לא משתמשים בכללים קבועים. אימון הוא אישי והוא נבנה באופן אישי. אני באופן אישי נרתעת מאנשים שמכתירים את עצמם בתואר "מאסטר". אם את מרגישה שזה עלול להיות שטיפת מוח, למה לך להיכנס לזה? יש מספיק אנשים אמינים בתחום. המשיכי בחיפוש, בקישורי הפורום תוכלי למצוא קישורים לאינדקסים של מאמנים ואת רשימת חברי הפורום.

lalush3

New member
אני החלטתי לא להכנס לזה

כי זה מאד הפחיד אותי ולא הרגיש לי נח פשוט רציתי לדעת אם זה הגיוני וזה קביל מה שהוא סיפר לי על העבודה שהוא עושה ולא פניתי אליו כדי שהוא יהיה מאמן אישי אלא הגעתי אליו דרך מודעת לשליחת קורות חיים תודה רבה לילך ברהום

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד סימני שאלה

מדוע שמישהו יפנה אלייך דרך מודעה לקורות חיים? נשמע לי מאוד לא מתאים ולא מקצועי. אני חושבת שהסתייגות במקום.

lalush3

New member
יותר נכון אני שלחתי קורות חיים שלי לאימייל של

ואז הוא פנה אליי לאימייל לאחר שאני שלחתי את הקורות חיים אני בטוחה שההחלטה שלי היא נכונה הוא גם שלח לי קובץ על המשמעות של מאסטר אם תירצי לקרוא אותו אני אשלח לך אותו במסר אישי תודה רבה על ההתייחסות לילה טוב לילך ברהום

amicar

New member
אני מניח שענית על המודעה הזו:

תחום המשרה: אדמיניסטרציה תפקיד: מנהלת אדמיניסטרטיבית שם המשרה: עוזרת לקאוצ`ר סוג המשרה: משרה חלקית נסיון נדרש: לא נדרש אם היית מחפשת קצת על מאסטר אושרי בגוגל לא היית עונה על המודעה. ברחי ממנו .

lalush3

New member
אתה צודק במיליון אחוז

באמת עניתי למודעה הזו אני אמנם ברחתי ממנו כי זה לא נשמע לי הגיוני אבל מה הוא עושה מי זה הבחור הזה אולי זה מישהו שאפשר לעצור אותו

האם זה חשוב?

לכי עם האינטואיציה שלך. ולפי מה שאני מבינה האינטואיציה שלך אומרת לך ת ז ה ר י !!!! אז תקשיבי לה.

lalush3

New member
זה מאד חשוב

כי אם הוא עושה דברים מנוגדים לחוק צריך לעצור אותו \ ולא לתת לו להמשיך אני ברחתי כי זה לא נראה לי אבל אחת אחרת יכולה ליפול בפח אז אלה דברים שצריך לדעת אותם וחבל להשתיק את זה

אז למה את לא מתלוננת במשטרה?

עושה פרסום באינטרנט ? האם יש לך הוכחות? אני לא חושבת שצריך להשחיר מישהו אם אין לך הוכחות ויחד עם זה, אם תחושות הבטן שלך אומרות לך תתרחקי אז תתרחקי, לא צריך לקבל אישור על תחושות בטן. ואם יש לך הוכחות שהוא אדם שעושה כדבריך דברים מנוגדים לחוק, אז תתלונני איפה שאת יכולה אם זה במשטרה אם זה בלשכת המאמנים ואם זה לתוכניות טלויזיה ויש מספיק כאלו שיכולות לעזור.... בהצלחה.

למעלה