שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה בפורום-ואודה לתשובות מהימנות מכל חברי הפורום. ברצוני לדעת מספר דברים 1) מי מכיר/יודע לחיוב או לשלילה את בית הספר היסודי עין גנים? 2) כנ"ל לגבי בית הספר אמיר? 3) כנ"ל לגבי בית ספר יובלים? נושא שני האם ידוע לכם על בית ספר פרטי בפתח תקוה? נושא שלישי האם משהו יכול לכוון אותי איך מגיעים לצופים? ואחרון חביב, האם משהו יודע משהו על החינוך הביתי? תודה מראש לכל הטורחים להשיב.

Cell313

New member
בתי ספר

בית הספר עין גנים ובית הספר אמיר נחשבים ותיקים ודי טובים, אני אישית מעדיף את עין גנים בגלל ההסטוריה שלו אבל גם בית הספר אמיר נחשב טוב וחדשני, את יובלים אני לא מכיר אך יודע כי הוא פחות נחשב לגבי שאר השאלות אני לא יודע להשיב.

FreakOfNature

New member
שבט ראשונים

מאחורי המרכז המסחרי בכפר גנים. בעקרון אין גישה מרחוב לוחמי הגטו ממש. אבל מדרום למרכז המסחרי יש שביל קטן שמוביל לשבט (למי שמגיע מהחלק המזרחי של כפר גנים הותיקה) או שאפשר להגיע מכיוון הרחובות היבנר וברטונוב (למי שמגיע מכיוון נוה עוז או החלק המערבי יותר).

ליעתע

New member
קצת ממה שאני יודעת..

אני אישית למדתי בבית ספר אורנים בשעריה- מומלץ מומלץ מומלץ! מורים מדהימים, מנהלת מעולה והכל ממש טוב. את אמיר ועין גנים אני לא מכירה, אבל אני מדריכה ביובלים וממליצה על הבית ספר, נשמע שהחניכים נהנים שם. בעין גנים ויובלים יש פעילות משותפת של הבית ספר עם הנוער העובד והלומד שזה בכלל יתרון

למעלה