מבינה את תחושותיך
בדיוק בתאריך שבעלך נפטר, אנחנו קיבלנו את הבשורה המרה, שלבעלי יש גרורות בכל המוח של סרטן ריאות. לא היתה שום אפשרות לטיפולים, ולאחר בירורים רבים שעשינו בכל העולם, נאמר לנו שהסוף בלתי נמנע. כל המומחים אמרו שנותרו לו חודש- חודשיים לחיות. באותו זמן, בעלי ניהל פרוייקט גדול מאד ותיפקד כרגיל , למעט שדה-הראיה בעין שמאל שנפגע וזו היתה הסיבה שלקחתי אותו לנוירולוגית שלי, (שהיא פרופ' ומכירה אותנו מזה 12 שנים, כי אני חולה מאז בטרשת-נפוצה), ואז - הכל השתנה. היו לנו כ-8 חודשים נהדרים ביחד, מאד נהנינו מכל רגע, למרות הידיעה שכל דקה המצב יכול להישתנות. ואכן, חיינו את הרגע וזה היה טוב, כי הספקנו לדבר שיחות נפש , שלדעתי, לעולם לא היינו מגיעים אליהן במצב אחר בחיים. אבל, האמיני לי, למרות זאת כשההתדרדרות התחילה ומצבו החמיר מיום ליום- זה היה נורא!!! הוא נפטר ונגאל מייסוריו ב-13/2/2009 ואני - ל ב ד ! ! ! אני בת 61 ויש לי בת+1 ובן שעדיין לא נשוי. אבל זה ממש לא משנה - אני לבד!!! גם אנחנו היינו נשואים 39 שנים והלבד הזה פשוט בלתי נתפס. אשמח מאד אם תרצי שנתמוך אחת בשניה, כי גם אני לא מוצאת את עצמי לחלוטין המייל שלי הוא:
[email protected]