שלום לכולם

שלום לכולם

מחפשת רעיון מקורי למשחק חברה שאני צריכה להעביר למחלקה במקום העבודה שלי. משהו שידגיש את עיניין שיתוף הפעולה והתקשורת בין אנשי הצוות במקום העבודה. אשמח מאוד לעזרתכם בענייין. תודה מראש לעוזרים

KarinDi

New member
ערב צוות

קודם כל את יכולה להציץ ב"טאגליינס" של הפורום, יש שם כמה רעיונות מוצלחים. לרעיונות יותר ספציפיים נשמח לעוד פרטים: בכמה אנשים מדובר? כמה זמן מוקדש להפעלה? מה תחום העיסוק? עד כמה האנשים מכירים? האם יש אנשים נוספים (למשל בני זוג) או רק העובדים?

זה לא ערב צוות

זאת משימה שהוטלה עלי להעביר חצי שעה של איזשהו משחק חברה למחלקה, מדובר ב 8 אנשים שמכירים אחד את השני די טוב, ועבדים די בצמוד רוב היום.

KarinDi

New member
משחק חברה

- של מי השורה הזאת בכלל? - להשיג כמה שיותר דברים מתוך רשימה בזמן מוגבל-תחרות בין שתי קבוצות - מיני חפש את המטמון - לתת לכל אחד לענות על שאלון מצחיק בתור מישהו אחר (משחק במעגל- כותבים שאלון\ כל אחד כותבים בראש אחד השאלונים את שמו ומעביר לזה שלידו-שאמור לענות על השאלה הראשונה כאילו היה זה ששמו רשום ואז מעבירים הלאה לשאלה השניה וכו' עד שחוזר לאדם הראשון) - הצגה - לבקש מכל אחד להביא חפץ שמאפיין אותו/ משחק החלפת מתנות - שתילת גינת תבלינים מחלקתית האם זה הכיוון?

ק ח ב

New member
האמת... שלא ממש....

אני צריכה דברים שבאים להראות ששיתוף פעולה ותקשורת טובה וברורה וכו' עוזרים לעבודת צוות וכל זה. הבנת למה התכוונתי?

KarinDi

New member
משחק משימות

זו הדרך הטובה ביותר בעיני. לחלק לשתי קבוצות ולעשות ביניהם תחרות עם משימות שונות שדורשות כישורים שונים. אפשר גם להוסיף מגבלות (למשל, אסור לדבר, ידיים קשורות, עיניים מכוסות ועוד) משימות לדוגמה: חידת גפרורים, פירמידה אנושית, להשיג כמה חפצים מרחבי המשרד (למשל איך השומר שותה את הקפה שלו), לעצב גרפית סמל למחלקה, לכתוב המנון... תנסי להתאים את עצמך לרמת הפתיחות לשטויות שיש במשרד. עם האנשים הנכונים והאווירה הנכונה משחקים שטותיים עובדים נהדר. העיקרון צריך להיות שבהתחלה כולם פועלים יחד ובהמשך מבינים שעדיף להשתמש בצדדים החזקים של כל אחד..

למעלה