שלום לכולם

avernik

New member
שלום לכולם

אהלן לכולם, הרבה זמן לא הייתי כאן ואם לומר את האמת, מה זה התגעגעתי, אבל בשנה האחרונה חיי עברו תהפוכות מהקצה לקצה, אבל הנה אני כאן, חזרתי, ובמלוא הכוח יש לי בעיה קטנטנה לפני כשנה וחצי הרכבתי פאזל שעון אורלוגין יפהפה ומפאת גודלו נאלצתי להסחב איתו מבית לבית, ממשרד למשרד, ועכשיו מצאתי את עצמי עם הפאזל אך, אבוי, חסרה בו חתיכה אחת. אין לי מושג איפה נפלה, אך חבל לי לזרוק את הפאזל לפח אחרי שהוא כבר מורכב ומחכה לתליה (על הקיר). יש לי שאלה אולי תוכלו לעזור לי אם יש למישהו גם פאזל כזה ? אני צריך לדעת את שם החברה על מנת לשלוח אימייל או להתקשר בשביל לקבל את החלק החסר. אני מודה לכל מי שמתייחס וחג עצמאות שמח !!!!

jocie1

New member
אפשר לקבל עוד פרטים לגבי הפאזל

כמה החלקים, שם החברה, מס סידורי שלו וכו מקוה שאוכל לעזור. יש לך עדיין את הקופסא המקורית של הפאזל? ניתן לייצר מהקרטון את החלק מהאזור המשוער לפי הגוונים/צבעים ולהשלים כך את החלק החסר. ראי מאמרים בנושא בהצלחה

avernik

New member
אין לי את הקופסה המקורית שלו

אם כיתה לי היתה יוצר קשר עם החברה, כבר עשיתי דבר כזה בעבר עם clementoni הם היו מאוד נחמדים תודה.

pink dimond

New member
ניסית לחפש את הפאזל

באחד מאתרי הפאזלים בארץ/ בעולם על מנת לדעת של איזו חברה זו? יש לך אפשרות לשים תמונה של הפאזל, אולי לפי התמונה נוכל לעזור לך להתחבר לחברה.. בהצלחה..

123נעמי

New member
תעלי לכאן תמונה של הפאזל שלך

אולי מישהו מכיר ויצליח לזהות פרטים עליו

למעלה