שלום לכולם

Kerenushi

New member
שלום לכולם

טוב, אחרי שחברי (בני) חתם פה קבע, החלטתי גם אני להצטרף... אז בוקר טוב לכולם ונעים להכיר אותכם!!!

ya maaan

New member
שלום אמא..אממ קרן..../images/Emo8.gif

אני הבן שלך את פשוט עדיין לא יודעת

‡NoK

New member
ברוכה הבאה, חברהשלבני ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

ראיתי אותך!

katykr

New member
שלום לך, ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

כבר יש לנו שני זוגות בפורום (למרות שאני לא רואה פה את שלומי יותר מדי)...

Kerenushi

New member
יו...../images/Emo13.gif

מסתבר שיש לי בן ושאנשים מכירים אותי...מגניב!! אני בטוחה שאני מכירה אותכם גם, ואם לא- אשמח להכיר!
ו
לכוווולם!!!

ya maaan

New member
נו אמא...

אתמול באתי לאבא ובכיתי לו שהוא לא רוצה לשים אישויל.....

tofy

New member
יש לך גם נכד ונין בדרך

אבל על זה את עדיין לא יודעת...

ShiN ShiN

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

צהריים טובים! ונעים להכיר! =)

benny afro

New member
נושי...

מתוקה שלי, איזה כיף שהצטרפת... אבל אפאחד לא הזהיר אותך עדיין, בגלל הפורום הזה החשבון טלפון שלך יתנפח, ואולי סוף סוף אם תבוא גאולה, תאהבי מחשבים!
(ותביני אותי...) טוב מותק,
|נשמה שלי| (חבל שאין אייקון לזה) טוב מותק, אגב תוסיפי לחתימה שלך את : chevrolet ownz your ass
איי לאב יו בא ביי!

Kerenushi

New member
זו בעיה רצינית

כי אם החשבון יתנפח אז לא יהיה אינטרנט ואם לא יהיה אינטרנט אז לא אוכל להבין את האהבה למחשבים, ואם הייתה עוד יחידת לשון לעשות אז רוב הסיכויים שהיה נדפק לי הראש לנצח, ולא זמנית כמו עכשיו!!!!! טוב, אז אחרי שקיבלתי עידכון- אני יודעת מי הבן שלי!!! איזו טלנובלה.. בנצ´וק, אם תראה הודעה זו לפני שנדבר אז תדע שאני מקווה שכבר לא כואב ונפוח לך האף, ואם כן- עדיין אוהבת אותו (כי אוהבת אותך!!!)!

benny afro

New member
אבל אין עוד יחידת לשון! horray!

לשון זה חרא ! (הכוונה ללמוד לשון מילולית ) אני מעדיף דווקא מעשי... אהה והאף שלי נפוח וכואב עדיין אבל לא נורא, עוד מעט הוא יהיה כזה נפוח שהוא יסתיר לי את הנוף! לא סתם, טוב. אני אוהב אותך מותק, בא ביי.

Hole In The Sky

New member
חחעע בני תשים תמונה שלך עכשיו..

עם האף נפוח...
לא נורא... זה יעבור! יהיה טוב.
וקרן... ברוכה הבאה לפורמינו הקטן והצנוע! (
ייא רייט)

benny afro

New member
חחחח

אני לא בבית עכשיו... אני אצל שי, שאני יחזור אני מבטיח שאני ישים. אבל זה יהיה בערב ככה...

Kerenushi

New member
תודה! ובני...

לא יודעת איך אתה בלשון מילולית אך אין ספק שאתה מצויין במעשית!!! טוב, לפני שהאגו שלך יגדל כמו האף- כדאי שאפסיק... פורום צנוע...פחחחח...הרגשתי אאוטסיידרית רק בגלל שלא הצטרפתי... אנשים, איך אתם מתכוונים לבלות בחופש? אני מתארת לעצמי שהשברולט יהיה שומם ועזוב...

katykr

New member
כל שנה עד השנה היה לי מאד אכפת

שאין מה לעשות בחופש....השנה..פשוט לא אכפת לי!! כל מה שאני רוצה זה לנוח.....

benny afro

New member
למה שהשברולט...

יהיה שומם ועזוב! הולכים להיות בו ערבים באמצע השבוע כל הזמן... והמסיבות יהיו תותחיות בטרוף אנשים! טוב מותק, עדיין לא סיפרתי לך על המסיבה של עוד שבועיים... ואני יספר לך...כי יש לך פרוטקציות...(ממני)

למעלה