שלום לכולם!

22shiran22

New member
שלום לכולם!

תקופה עמוסה עוברת עליכם עכשיו.. ובטח תשמחו לקצת עזרה. רציתי להציע את שירותיי בתרגום מאמרים מאנגלית לעברית, תרגום מקצועי, מהיר וזול בכל תחומי הלימוד. אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה אישית. המשך יום נעים, שירן.

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif ?!

העומס היחיד שעובר עלינו עכשיו זה השאריות מפסח .... למה את חושבת שעוברת עלינו תקופה עמוסה ?... זו לא תקופת מבחנים עכשיו או משהו כזה...

deathcaster

New member
האמת ?

העפתי הכל היום... מרוב גועל... נמאס.. נשארו קצת עוגיות יין בצורת טבעת.. וזה ועוד שקית של 10 מצות היה המזון הכשר לפסח היחיד שהעז להיכנס אליי הביתה..

22shiran22

New member
..

תמיד קשה לחזור מחופשה.. ונראה לי שמבחינת מאמרים רוב העומס הוא דווקא אחרי מבחנים. אבל בזה אתם תשפטו. כשאתם צריכים עזרה... אני פה :)

deathcaster

New member
איפה זה פה ?

ואם אני לא צריך עזרה ? "נראה לי שמבחינת מאמרים רוב העומס הוא דווקא אחרי מבחנים" - לי דווקא נראה שאת בעד להגיד שכל תקופת שהיא היא עמוסה.. את רוצה להרוויח ... לא ?!

22shiran22

New member
../images/Emo3.gifכמובן..

מן הסתם אני אשמח להרוויח, אתה יודע.. אבל איכשהו נדמה לי שגם אם אני אגיד לך שהתקופה שלך עמוסה, זה לא יגרום למרצים שלך להנחית עליך עוד מאמרים, לא? (או שאני טועה, ואם כן אני אשמח לדעת. זה יכול להיות סטארט-אפ מטורף).

deathcaster

New member
תגובה

לא לא לא.... פשוט הובלתי אותך לכתוב שהאינטרס שלך הוא להרוויח.. אני פשוט נגד התופעה הבזויה הזו של סטודנטים שמתפרנסים על חשבונם של סטודנטים אחרים... וכל ה"פרסום חינם" של תרגומים ו/או כתיבת עבודות, תמיד מזוהה אצלי גם עם חוסר יושר אקדמי. ייתכן ואני שוגה ועושה הכללות.. אבל זו נראית לי תופעה בזויה שמטיפה לסטודנטים אחרים לעצלנות ולרמאות.

מֵירַב

New member
את תומכת גם בנדודי שינה שנגרמים כתוצאה

מקריאת של ספר משובח?

למעלה