שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

היי!!! אחרי דפדוף קצר בפורום הזה גיליתי שכולם פה מאוד נחמדים ואדיבים לכולם, מה שלא קורה בפורומים אחרים, או לפחות הפורומים שאני משתתפת בהם: דוליז ופיות שדונים וכל השאר, שאלה בעיקר פורומים של בני נוער.. בקיצור, הגעתי לפורום הזה בגלל שאני מאוד מתעניינת בקריסטלים ואבני-חן.. כבר מכיתה ג´ (אני לא כזאת זקנה - עולה ל-ח´) אני מאוד מאוד מתעניינת בזה... יש לי אוסף של 22 אבנים.. פעם זה היה יותר, אבל כל פעם "נעלמות" לי אבנים, אז אני קונה חדשות.. אני אספר קצת על עצמי והאבנים שלי.. התחלתי לאסוף אבנים כשעשיתי נושא אישי בכיתה ג´ על קריסטלים, ואני אפילו לא זוכרת למה בחרתי בזה.. קניתי 12 אבנים, ו-12 המזלות.. שנתיים וחצי, האבנים היו במגירה, ואפילו לא זכרתי שיש לי אותם.. הייתה לי שרשרת של אבן בגווני האפור-לבן-שחור, ואני אפילו לא זוכרת מה שמה... מה שאני מתכוונת זה, שהשרשרת הזאת הספיקה לי.. כשהיא נאבדה לי, הרגשתי שבורה, כאילו משהו חסר בי.. אז נזכרתי בספר הקטנטן שהיה לי על אבנים, ולא הייתה לי ברירה אלא להשלים אם העובדה שאין לי כבר את האבן האהובה שלי... שנה אחרי המקרה, הייתי צריכה לעשות ניקיון יסודי בחדר... הגעתי לאיזשהי מגירה איכשהו, ואז ראיתי את סלסלת האבנים שלי.. חקרתי אותן, למדתי עליהן והתבוננתי בהן שעות... בכיתה ו´, חברה שלי קנתה 7 אבנים מדהימות, ומאז כל פעם שאני בחנות מיסטיקה אני תמיד קונה 3 או 4 אבנים.. הבעיה היא שהן כל הזמן נאבדות לי.. כמובן, זה לא מפתיע, הן סיימו את התפקיד שלהן ואין להן עוד מה לעשות אצלי בחדר על השולחן.. רק אבן אחת קרעה אותי, האמטיסט המדהימה שלי..היא הייתה האבן היחידה שתמיד הייתה חמה.. כשנסעתי לחו"ל היא הייתה לי בכיס של הג´ינס, אבל לא מצאתי אותה.. לפני יומיים, קניתי עוד 4 אבנים חדשות...חיפשתי אמטיסט בחנות, אבל האבנים שם היו קרות ומכוערות... ואחרי כל הסיפור, שאין לי מושג למה סיפרתי אותו, וקישקשתי לכם... יש לי בעיה!!! האבנים שלי כל הזמן קרות!!! אני לא יודעת מה לעשות איתן!! אני מנסה הכל, אבל שום דבר לא הולך!! כבר טיהרתי אותן בכל דרך אפשרית, ניסיתי וניסיתי, אבל שום דבר לא הולך!! בבקשה תנו לי עצות, רעיונות איך להשאיר אותן חמות.. ד"א, השיר המטופש למטה, הוא החתימה שלי.. אין לי כוח לשנות אותו...

MsPiggy

New member
אאממ... גם האבנים שלי תמיד קרות

נראה לי שזה טבעי... אני די בטוחה שככה הן אמורות להיות. ואני יודעת איך זה לאבד אבן שאת אוהבת - אני איבדתי את הרוז קוורץ שלי ואני מתגעגעת אליה, ולקנות אבן רוז קוורץ חדשה זה פשוט לא אותה הדבר כמוה...

FireDragon

New member
היי מורטישה!

אני אישית לא מסכים איתך בקטע של הפורומים, גם בפורום פיות רוב האנשים נחמדים... סיפור מאוד נחמד... גם אני נמשכתי תמיד לאבנים... וגם לי נאבדות האנבים כל הזמן, אני בדרך כללמוצא ותם אבל זה לא קשור, אני ממליץ לך לקחת קערה ולדאוג תמיד שכל האבנים יהיו שם אחרי שסיימת איתן, אני למשל, אחרי שאני לוקח אחת האבנים שלי כשאני יוצא (או טטיגר איי, או אוניקס, או סודלייט, אחרות אני לוקח במקרים אחרים) אני דואג לשים אותם בקערה, ככה שהן לא נאבדות... אבנים קרות, ככה זה, אין לי מושג למה האמטיסט שלך הייתה חמה, אבלאבנים ן קרות, אני אישית, מעדיף אותן ככה... נ.ב. אם את עדיין רוצה שהאבנים שלך יהיו חמות, שימי אותן מול תנור, או מדורה...

בקשר לפורום פיות

אני גם מסכימה איתך בקשר לפורום פיות, אבל בדוליז אם תפתח שרשור חדש יסכלו אותך באבנים... אני לא אוהבת כשאבנים שלי קרות כי אז כשאני נוגעת בהן הן צורבות לי ביד. וזה קורה לי עם כל אבן קרה..

stoneage

New member
מורטישה, תודה על המחמאות...

כיף לשמוע שאנחנו נחמדים. אגב, מסתבר שגם כאן הרוב המכריע צעיר אבל מסתבר שאין קשר בין זה לבין להיות נחמדים...אולי זה הנושא... אין ספק שאת נמשכת לאבנים וזה נפלא. אם האבנים בחנות שאת נכנסת אליה נראות לך מכוערות אני ממליצה לך להחליף את החנות אליה את הולכת!!! ישנם בעלי חנויות בארץ (לצערי מעט) שחשוב להם מאוד ממי הם קונים, שהם מבלים שעות בבחירת האבנים ושהם מאוד אוהבים אבנים. לעומתם יש כאלו שהם בבסיס סוחרים ומחפשים "דילים" ונוחות והאבנים משדרות את זה. המון אנשים שמגיעים אלינו לחנות אומרים שמורגש שאנחנו אוהבים אבנים. שפשוט מרגישים שהן מקבלות אהבה , שזה לא מסחרי. את יודעת מה? כל פעם שמגיע משלוח חדש אנחנו מרגישים כמו ילדים קטנים בחגיגת יומולודת או בסיור במערת אלדין. אנחנו מתלהבים, מתפאלים וכל אחד מחביא בצד את האבנים שהוא רוצה לעצמו....ואנשים שמגיעים חשים בזה. לכן, תעברי לחנות אחרת שבה אוהבים אבנים ושקונים ממקור באמת טוב . אני אוכל להמליץ לך אם תספרי לי מאיפה את. בכל אופן אוטוטו חופש ואת מוזמנת להגיע לבלות אצלינו (אנשים מבלים כשלוש שעות בממוצע). לגבי האבנים הקרות...לא אצל כולם אבנים מתחממות ואם כן אז לא כולם. זה לא אומר שאין להם השפעה עלייך. אין קשר. אם את חשה טוב איתם אז נהדר. מוזר לי שהן אובדות לך לעיתים קרובות. או שהן ממש ממש עושות עבודה איתך או שזה סתם מקרה (איך את אם דברים אחרים, מאבדת ?) אל תנסי עוד ועוד עם האבנים שלך, תזרמי, תאהבי אותם, תתבונני בהם, תחזיקי אותם ועל תחשבי יותר מידי....לימדי ליהנות מהם בלי לחשוב...

stoneage

New member
לא יודעת למה הן צורבות לך

עוד לא שמעתי על זה. אני צריכה לחשוב....זו איזו שהיא תגובה שלך אליהן...אולי את "עוצרת" את עצמך ? אוהבת אבנים אבל כתוצאה מהערות מהסביבה או ממשהו אחר לא נותנת לעצמך להאמין בהן ? לא צריך להאמין כדי שהן תשפענה , מספיק לאהוב אותן ולזרום... יש המון אנשים עם הערות שונות (מישהוא כאן סיפר על סבתא שלו למשל..) ואולי זה משפיע עלייך בתת המודע. אז שוב, אל תחשבי, אל תתעיקי נסי לזרום

stoneage

New member
ועוד משהו לגבי האבנים הקרות

המון המון אנשים מעבירים לידי אבנים שהיו להם בידיים ואת יודעת מה ? יחסית נדיר שהן חמות. כאשר האבן חמה אני מציינת זאת (כי זה לא קורה כל כך הרבה) בפני הלקוח. אז אל דאגה, את לא חריגה - גם כאן סיפרו לך עוד חברה שהאבנים שלהם קרות. לפני המון שנים לקוחה נתנה לי שתי אבני המטייט שהיא אחזה - אחת בכל יד . אחת מהן היתה קפואה והשניה לוהטת...אותה אבן, אותה אישה, אחת בשמאל והשניה בימין...

אז ככה,

אתם באמת אנשים נורא נחמדים! אני לא מאבדת הרבה דברים.. יש בלגן בחדר שלי, אבל אני יודעת איפה נמצא כל דבר בבלגן.. אימא שלי פעם אמרה לי לא להמנע מנגוע באבנים קרות בגלל שאני מושכת יותר מדי אנרגיות, רעות וטובות.. אימא שלי מכירה מדיום, שמכיר אותי מגלגולים שעברים, אז פעם הוא בא לטהר את הבית שלנו ואצלי בחדר היו הכי הרבה אנרגיות שליליות. בגלל זה אני צריכה נורא להיזהר עם הקריסטלים שלי, ובגלל זה אני נורא דואגת שהן קרות, כי כשהן קרות זה אומר לי שיש פה יותר מדי אנרגיות שליליות.. גם כשאבנים קרות מדי הידיים שלי נורא כואבות במקום שנגעתי באבן, וזה גם בגלל הקטע אם האנרגיות..

stoneage

New member
הי מורטישה, אל תדאגי, ואל תחשבי

שאת קשורה לאנרגיות שליליות. ייתכן שאת מאוד רגישה וסופגת אנרגיות שליליות מאחרים ואולי בזכותך בני ביתך לא סובלים מספיגה של אנרגיות שליליות כי את זו ש"עושה" זאת עבורם. הייתי ממליצה לך להסתובב באופן קבוע ולהניח בחדרך טורמלין שחור גולמית. טהרי אותה לעיתים קרובות. אם אותו מדיום מכיר אותך מגלגולים קודמים אולי הוא גם יכול לספר לך מה קורה לך עם האבנים, אולי זה קשור למשהו שעשית פעם לפני אלפי שנים.... את יכולה להשתמש בגנרטורים של קוורץ לטיהור החדר: הניחי גנרטור בכל אחת מהפינות או לכיוון הדלת והחלון כאשר השפיץ כלפי חוץ. לאחר מכן הניחי אותן במקום סגור. שימי לב ! הקוורץ מטהרת אבל ! גם מגבירה כל דבר לטוב ולרע לכן אני לא ממליצה לך להחזיק אבני קוורץ בחדר באופן קבוע - רק לטיהור החדר מידי פעם. בהצלחה

Hippie Jeannie

New member
מורטישה...

חחח... אהבתי את הכינוי... כשצבעתי את השיער לשחור אנשים קראו לי ככה, כי נראית ממש כמוה עם העור הלבן שלי... אניווי - נראה לי שהאבן שאיבדת נקראת אובסידיאן סנופלייק, לפי התיאור שלך. הייתה לי אבן כזאת והיא נשברה לי, וקניתי אחת אחרת במקומה, אבל אני פשוט לא מצליחה להתחבר אל החדשה. אני גם נותנת לאבנים שלי שמות פרטיים, בדרך כלל מסרטים (האבן הזאת הייתה דון משיר אשיר בגשם...), ולכן מאוד קשה לי להתחבר לחדשה כי אני לא יכולה לתת לה שם של אבן שמתה...
ואני דווקא אוהבת שהאבנים שלי קרות, ככה אני יותר מחוברת אליהן כי הן מקררות אותי. זה הרבה יותר נעים לי. אבל זאת רק אני...

אני שמחה שאת אוהבת את הכינוי שלי!

אני לא חושבת שזאת היתה אובסידיאן סנו-פלייק, לא היה עליה שלג.. אפרופו אובסידיאן סנו-פלייק, היתה לי אחת, ושבוע שעבר גיליתי שאיבדתי אותה.... טוב, לפחות האוניקס השחורה שלי עדיין אצלי, היא האבן שאני הכי אוהבת... אני לא אוהבת אבנים קרות, כבר ציינתי שכשאני נוגעת באבנים קרות הידיים שלי צורבות וכואבות איפה שנגעתי באבן...

למעלה