שלום לכולם! =]

YARDEN268

New member
שלום לכולם! =]

אני אשמח לעזרה בנוגע לעבודת השורשים שלי (כיתה ז'). כמו שבטח כבר הבנתם (
) אני פרסייה ואשמח לכל מקור מידע שקשור ליהדות פרס ויכול להיות שימושי בעבודה. סיפורי עם, שרים, אגדות, ארועים חשובים, סיכומים כללים.. כל דבר יעזור! תודה רבה מראש!

niya

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifהיי ירדן

וברוכה הבאה לפורום שלנו
אנחנו נשמח מאד לעזור לך בעבודת השורשים... אבל את תצטרכי להגדיר את העזרה באופן יותר ברור - כדי שנדע איך ובמה לסייע? איזה מטלות יש לך בעבודה? מה את אמורה לרשום שם? האם יש משהו נוסף שלא שאלתי וחשוב שנדע???

gamari

New member
../images/Emo218.gifהמלצות../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo126.gif

ראשית, גשי לספריה הקרובה לביתך, כן זה מה שצריך לעשות ולא רק באינטרנט "העתק-הדבק" 1) ספר בשם "עץ הרימון שפירותיו אבני אודם" מאת יפתח אברהמי - אוסף של סיפורי עם בקרב יהדות פרס. 2) בהלול - מעין הרשלי של הפרסים, חוץ מהקישור (רק סיפור אחד) יש עוד המון סיפורים. 3) ספר בשם "יהודי פרס,בוכרה ואפגניסטן" מאת ראובן קשאני 4) שאהין תורה - 4 אפוסים יהודים פרסים מהעיר שירז 1327 - 1358 . אחד האוצרות של ההסטוריה היהודית מיהודי שירז. יש לך פה 4 מקורות של ידע היכולים להיות בסיס טוב לתיזה באוניברסיטה לתואר II... וכולם על יהודי פרס.

פרויז1

New member
הנה, קיבלת ים חומר.

איך את מתקדמת?
את זקוקה לעוד משהו מאתנו?
ותבקרי!

YARDEN268

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולם!

קיבלתי מלא חומר, זה הולך לעזור לי מאוד!
יחד עם החומר שקיבלתי מהמשפחה, כמה ספרים שלקחתי מהספריה והמידע פה הולכת לצאת לי אחלה עבודה
שוב תודה,

gamari

New member
רק משהו חשוב

כל חומר שנכתב בויקיפדיה אינו מוסמך, מהסיבה שכל המידע הכתוב שם , נכתב בידי אנשים והמידע לא עבר בקורת של אנשי אקדמיה המוסמכים לכך. כלומר זה לא אנציקלופדיה. אבל זה כן יכול לתת לך הפניה למקורות מידע מוסמכים.

haji mola

New member
וכדי לחזק את דבריו של חאג'י גאמרי

אציין כי בעבר כתבנו מספר חברים ערך מסויים בויקיפדיה, על דמות מסויימת מאוד ססגונית שעבדה עמנו. ככל הנראה, הערך נראה כ"כ אמיתי ומרשים ולכן לקח זמן לויקיפדיה להוריד אותו. (כאמור מדובר באדם שאיננו מוכר ברבים).

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה